Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Αναταράξεις στο χώρο των νοσοκομειακών ιατρών

Αναταράξεις στο  χώρο των νοσοκομειακών ιατρών

Αναταράξεις στο  χώρο των ιατρών του Νοσοκομείου Αγρινίου προκάλεσε η διαρροή κειμένου που φέρεται να καταγράφει την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης τους που έλαβε χώρα στις 13 Ιουνίου.

Στη γενική συνέλευση συζητήθηκαν μεταξύ άλλων τα παράπονα ιατρών για τη διαχείριση του διοικητή Γιώργου Κραμποκούκη σε σειρά θεμάτων ωστόσο όπως προκύπτει υπάρχει μερίδα ιατρών που επιθυμεί το όποιο ζήτημα να επιλυθεί χωρίς… τη σχετική  δημοσιότητα.

Καταπέλτης λοιπόν εμφανίζεται η χειρουργός Ευθυμία Μαρκίδου για μερίδα συναδέλφων της μιλώντας στο agrinionews.gr. «Το περιεχόμενο της απόφασης της γενικής συνέλευσης, βάσει καταστατικού, έχει δικαίωμα μόνο ο πρόεδρος να το δημοσιεύσει και αν απουσιάζει , ο αντιπρόεδρος κ.ο.κ. Υπάρχουν κάποιοι γιατροί, οι οποίοι έχουν συμφέρον εναντίον του διοικητή και λειτουργούν παράνομα και πρόκειται να καταγγελθούν γι’ αυτό. Πρόκειται για μία ανώνυμη ομάδα αντιφρονούντων γιατρών, οι οποίοι λειτουργούν όπως θέλουν. Πήραν μεμονωμένα κάποια θέματα, που συζητήθηκαν στη συνέλευση, και τα δημοσίευσαν όπως εκείνοι ήθελαν. Εμείς όμως δε λειτουργούμε με αυτόν τον τρόπο. Δε μας εκφράζουν αυτού του είδους οι πρακτικές» αναφέρει χαρακτηριστικά η κυρία Μαρκίδου.

Και προσθέτει η κυρία Μαρκίδου: «Ο πρόεδρος συνεχώς αναφέρει δημόσια τα προβλήματα και τα αιτήματα των γιατρών προς τον διοικητή του νοσοκομείου, Εδώ όμως μιλάμε για βρωμερή δολιοφθορά, ανώνυμη τακτική και παραποίηση θεσμική. Εάν κάποιος έχει πρόβλημα, ας βγει επώνυμα να το πει.  Αυτά όμως είναι βρωμιές. Η λάσπη κάνει τη δουλειά της. Αυτοί σκέφτηκαν να κάνουν νταβαντούρι και άφησαν εμάς μετά να τρέχουμε για να διορθώσουμε την κατάσταση. Οι εντυπώσεις όμως μένουν. Η συνέλευση πραγματοποιήθηκε στις 13 Ιουνίου. Για ποιο λόγο δε δημοσίευσαν το κείμενο την επομένη; Ήθελαν να το «μαγειρέψουν» και να το παρουσιάσουν, όπως εκείνους τους συνέφερε».

Αυτά λοιπόν δήλωσε η κυρία Μαρκίδου  που είναι αντιπρόεδρος των Ιατρών του Νοσοκομείου Αγρινίου για ένα θέμα που προφανώς θα έχει συνέχεια…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.