Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2021

Αναταραχή από τα… νέα στην πρώην 132 ΣΜ

Αναταραχή από τα… νέα στην πρώην 132 ΣΜ

Μεγάλη ένταση και προβληματισμός επικράτησε κατά τη χτεσινή μέρα στη στο Α/ΑΠ του Αγρινίου τη πρώην 132 Σμηναρχία Μάχης. Ο λόγος τα νέα που ήρθαν από επαφές συνδικαλιστών με το κέντρο περί της τύχης που θα έχει το πολιτικό προσωπικό στις υπό κατάργηση μονάδες του στρατού γενικότερα.
Σύμφωνα, λοιπόν, με συνδικαλιστικές πηγές μπορεί η εργασία των ένστολων να εξαιρείται από το καθεστώς της εφεδρείας που προωθείται δεν συμβαίνει όμως καθόλου το ίδιο με τους υπόλοιπους εργαζόμενους του πολιτικού προσωπικού. Η κυβέρνηση φαίνεται ότι έχει αποφασίσει πως το βοηθητικό πολιτικό προσωπικό πτων υπό κατάργηση μονάδων ουσιαστικά χάνει τις οργανικές του θέσεις καθώς καταργούνται οριστικά και έτσι σε πρώτη φάση περνά σε εφεδρεία χωρίς να αποκλείεται και κάποιο νομοσχέδιο για απόλυση!
Όπως είναι φυσικό μετά από τα…μαντάτα επικράτησε μεγάλη αναστάτωση στους υπαλλήλους του Α/ΑΠ καθώς η ανασφάλεια έχει εγκατασταθεί μόνιμα, πλέον, στον εργασιακό τους βίο. Να σημειωθεί ότι στην πρώην 132 εργάζονται 15 πολίτες από τους οποίους μόνο οι 2 είναι αποσπασμένοι από αλλού και ίσως επιστρέψουν στις κανονικές τους θέσεις. Για τους υπόλοιπους αρχίζει η περιπέτεια…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.