Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2020

Αναταραχή στον Ηρακλή -Οπαδοί επιτέθηκαν σε παίκτες

Το  μένος των  οπαδών του Ηρακλή συγκέντρωσαν αρκετοι ποδοσφαιριστές.Ορισμένοι   χτυπήθηκαν με μπουνιές και κλωτσιές  και προπηλακίστηκαν  άσχημα στα αποδυτηρια της ομάδας. Οι εξαγριωμένοι φίλαθλοι αναζητούσαν  τους Ισαάκ και Λόπεζ που δεν ηταν στην προπόνηση και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη είχαν αναχωρήσει για την Ισπανία αλλά αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Mε τη σειρά της η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση και καταδικάζει τα όσα συνέβησαν σήμερα στην Μίκρα.παράλληλα εκφράζει τον προβληματισμό της για την χρονική στιγμή που έλαβαν χώρα τα γεγονότα , καθως θα δημοσιοποιούσαν τις σκέψεις τους για την επόμενη μέρα.Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

 

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 καταδικάζει τα απαράδεκτα γεγονότα, τα οποία έλαβαν χώρα σήμερα στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. Επιπλέον δηλώνει ρητά ότι είναι αποφασισμένη να προστατεύσει με κάθε τρόπο τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος από γεγονότα τα οποία αμαυρώνουν την ιστορία της ομάδας μας.Τέλος, δηλώνει ότι τα γεγονότα αυτά δημιουργούν ερωτηματικά, καθώς εκδηλώθηκαν λίγες ημέρες πριν την ανακοίνωση συνέντευξης τύπου του σχεδιασμού της επόμενης ημέρας της ομάδας.

iraklis1908.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.