Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου, 2020

Ανατροπή με Κωνσταντάρα στο Θέρμο;

κων1-232x300Ραγδαίες εξελίξεις με συνεχείς ανατροπές καταγράφονται στα προεκλογικά δρώμενα του δήμου Θέρμου όπου αν και πλησιάζουμε στην ώρα της κάλπης εντούτοις θολό παραμένει το τοπίο. Η νεότερη εξέλιξη έχει να κάνει με την ολική επαναφορά στο προσκήνιο του ονόματος του Σπύρου Κωνσταντάρα. Το πρόσωπο του επικεφαλής της αντιπολίτευσης προτείνουν παράγοντες από όλο το αυτοδιοικητικό φάσμα ως την ενδεδειγμένη πλέον λύση κοινής αποδοχής για τη δημαρχία. Προς το παρόν όμως δεν είναι γνωστό πως αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο ο  Σπύρος Κωνσταντάρας.
Παράλληλα σημερινές πληροφορίες κάνουν λόγο για σύγκλιση έκτακτης σύσκεψης της παράταξης Πορφύρη η οποία αναμένεται με ενδιαφέρον. Θυμίζουμε πως πέραν του υποψηφίου του ΚΚΕ, Γ.Τριανταφυλλάκη, μέχρι τώρα ενδιαφέρον -και ενέργειες-να ηγηθούν συνδυασμού έχουν εκδηλώσει δημοσίως οι κκ. Κ.Μπαλατσός, Θ.Κασόλας, Κ.Μαραγιάννης και Κοντογιάννης. Ωστόσο πλέον το πιθανότερο είναι τις επόμενες ημέρες να υπάρξει αναδιάταξη του σκηνικού.

Θέματα που ενδιαφέρουν

5 Σχόλια

 1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ

  ΚΥΒΙΣΤΕΣ ΟΙ ΘΕΡΜΙΩΤΕΣ
  ΤΟΥΤΈΣΤΙΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

 2. made by stone

  BΛΕΠΩ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟ ΤΟ Κ.Κ.Ε…..

 3. ΔΙΟΝΥΣΗΣ

  ΒΡΕ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ!
  ΛΑΕ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ;ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΣΟΥ;ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΤΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗ ΦΆΡΟΥΝΕ ΞΑΝΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.