Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2020

Αναφορά για το Α.Τ. Αγίου Βλασίου

WP_20151210_10_18_46_Pro-1024x575Αναφορά κατέθεσε σήμερα ο κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος ,Βουλευτής Ν. Αιτωλοακαρνανίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), προς τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, αναφορικά με τη μη κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Βλασίου. Στην αναφορά επισυνάπτεται σχετική επιστολή των Προέδρων της ενότητας Παρακαμπυλίων του Δήμου Αγρινίου καθώς και των Προέδρων Σταυτοχωρίου και Αλέστια Ευρυτανίας.
Οι υπογράφοντες την επιστολή τονίζουν τη μεγάλη απόσταση που χωρίζει τα χωριά τους από το Αγρίνιο, την κακή κατάσταση του οδικού δικτύου και τις ειδικές συνθήκες της περιοχής (ηλικιωμένοι κάτοικοι, ανάγκη αστυνόμευσης του υδροηλεκτρικού φράγματος των Κρεμαστών και του Ταχυδρομικού Καταστήματος Αγ. Βλασίου). Όλα τα ανωτέρω καθιστούν απαραίτητη την συνέχιση της αστυνόμευσης της περιοχής από το Α.Τ. Αγίου Βλασίου.
Κατόπιν αυτών, ζητούν τη διατήρηση του Α.Τ. Αγίου Βλασίου και τη μεταφορά του στο κτίριο του πρώην Κ. Γραφείου Αγίου Βλασίου που έχει παραχωρηθεί δωρεάν προς το σκοπό αυτό, για την αποφυγή οικονομικής επιβάρυνσης του Δημοσίου.
ghjghjghjdsfsf

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.