Πέμπτη, 13 Αυγούστου, 2020

Ανδρέας Κατσανιώτης: Πιστεύω στην επιχειρηματικότητα, που έχει στοχοποιηθεί από το κρατικοδίαιτο σύστημα

po-katsaniotis-axaia-forois6

Στόχος μας είναι η Δυτική Ελλάδα να αλλάξει, όχι απλά σελίδα, αλλά… όλο το βιβλίο τόνισε ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Ανδρέας Κατσανιώτης, κατά τη συνάντηση που είχε την Τρίτη το απόγευμα με τους παραγωγικούς φορείς της Αχαΐας στην αίθουσα εκδηλώσεων Σεμέλη στην Πάτρα.

Ο κ. Κατσανιώτης παρουσίασε στους παραγωγικούς φορείς του τόπου τους επτά πυλώνες της πολιτικής που θα ακολουθήσει ως Περιφερειάρχης, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον πρωτογενή τομέα, τον τουρισμό, τις υποδομές και την επιχειρηματικότητα.

Ακολούθησε γόνιμος διάλογος με τοποθετήσεις πολλών εκπροσώπων παραγωγικών φορέων του τόπου που κατέθεσαν τις προτάσεις τους και αντάλλαξαν απόψεις με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη για φλέγοντα ζητήματα της Περιφέρειας.

Ο κ. Κατσανιώτης, αναφερόμενος στη σημερινή Περιφερειακή Αρχή επισήμανε: «Η εικόνα της σημερινής περιφερειακής αρχής μου θυμίζει το κρατικοδίαιτο σύστημα που καμία σχέση δεν έχει με την πραγματική ζωή και την πραγματική οικονομία και μας έφερε εδώ που είμαστε σήμερα». Σε άλλο σημείο της ομιλίας του αναφερόμενος στην Περιφερειακή παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κατσανιώτης, τόνισε: «Φοβάμαι πολύ ακόμη και στην ιδέα ότι τις τύχες της Περιφέρειας μπορεί να αναλάβει ένα κόμμα που ακόμα δεν ξέρει αν θέλει να είναι μέσα ή έξω από την Ευρώπη, αν θέλει το ευρώ ή την δραχμή. Η Δυτική Ελλάδα όμως δεν έχει άλλο χρόνο. Και δεν αντέχει άλλες παλινωδίες και άλλη κατρακύλα. Δεν αντέχει άλλη δαιμονοποίηση της επιχειρηματικής και ιδιωτικής πρωτοβουλίας, δεν αντέχει άλλη υποβάθμιση του παραγόμενου πλούτου. Εμείς δεν αμφιταλαντευόμαστε μεταξύ επιχειρηματικότητας και κρατισμού, δεν έχουμε αμφιβολίες και απορίες για την ανάγκη επενδύσεων και στήριξης της τοπικής επιχειρηματικότητας».

po-katsaniotis-axaia-forois4

po-katsaniotis-axaia-forois2

po-katsaniotis-axaia-forois3

po-katsaniotis-axaia-forois1

po-katsaniotis-axaia-forois5

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.