Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, 2020

Ανδρέας Κατσανιώτης: «Στόχος μου να έχουμε αποτελέσματα»

Κατσανιώτης-570x300Για τους λόγους που τον οδήγησαν να θέσει υποψηφιότητα για την θέση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και τους βασικούς στόχους του, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Achaia TV, ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Α. Κατσανιώτης.
Ο κ. Κατσανιώτης τόνισε ότι μπήκε στη μάχη για την Περιφέρεια συνειδητά, με τη διάθεση να προσφέρει στον τόπο από τον οποίο προέρχεται και με τον οποίο τον δένουν άρρηκτοι δεσμοί. Ανέφερε ως προτεραιότητές του την ανάπτυξη, τις επενδύσεις, τη δημιουργία θέσεων εργασίας και τη διασφάλιση καλύτερης ποιότητας ζωής για όλους τους πολίτες της Περιφέρειας. Επιπλέον ο υποψήφιος Περιφερειάρχης υπογράμμισε την ανάγκη να γίνει κατανοητό ότι το μέλλον της Περιφέρειας είναι κοινό για Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία και ότι μόνο όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε να γίνει ο τόπος αυτό που του αξίζει να είναι.
Ο κ. Κατσανιώτης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχω συσσωρεύσει γνώση και εμπειρίες και είμαι γεμάτος ενέργεια την οποία θέλω να διοχετεύσω στον τόπο μου δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτό από τη θέση του Περιφερειάρχη. Με ενδιαφέρει να συνεργαστώ με όποιον θέλει να προσφέρει και έχει όρεξη και θέληση για σκληρή δουλειά. Με ενδιαφέρει να έχουμε αποτέλεσμα και να συγκεντρώσουμε μαζί μας θετικούς ανθρώπους, με όραμα και ιδέες και ικανότητες».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.