Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022

Ανείπωτος πόνος για την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη- οι δεσμοί με το Αγρίνιο

Ανείπωτος πόνος για την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη- οι δεσμοί με το Αγρίνιο

120128Με τον ανείπωτο πόνο τους ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους έφτασαν το πρωί της Πέμπτης στο Ασκληπιείο της Βούλας οι συγγενείς του Παντελή Παντελίδη. Τραγικές φιγούρες ο πατέρας και ο αδερφός του αδικοχαμένου τραγουδιστή, που υποβασταζόμενοι από συγγενείς και φίλους, ήρθαν να αναγνωρίσουν το αγαπημένο τους πρόσωπο.

Η σωρός του άτυχου άνδρα βρίσκεται στο νοσοκομείο της Βούλας και πλέον αναμένεται ανακοίνωση απο τον στενό του κύκλο, για να επιβεβαιωθεί και οριστικά το γεγονός του τραγικού θανάτου του Έλληνα τραγουδιστή.
Το κλίμα είναι πολύ βαρύ, κανείς δεν μπορεί να δεχθεί πώς χάνονται τόσο άδικα νέοι άνθρωποι στο δρόμο. Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου μιλούν ψιθυριστά για το περιστατικό και μαζί με τους συγγενείς και τους φίλους αναρωτιούνται πώς μπορεί να συνέβη αυτό το τροχαίο δυστύχημα. Στην είσοδο των επειγόντων περιστατικών βρίσκονται και οι άνδρες τις Τροχαίας, αμήχανοι προς τους ανθρώπους που βρίσκονται στο νοσοκομείο.

protothema.gr

Ο Παντελής Παντελίδης είχε στενούς δεσμούς και με το Αγρίνιο λόγω της μητέρας του Αθηνάς Σεφεριάδη  που κατάγεται από την πόλη στην οποία έζησε πολλά χρόνια και από τα Καλύβια. Η τελευταία φορά που ο άτυχος τραγουδιστής επισκέφθηκε το Αγρίνιο ήταν για να παραστεί στην κηδεία της γιαγιάς του. 

Οι γονείς του τραγουδιστή από έξοδό τους σε νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν ο γιος τους: -iefimerida.gr
Οι γονείς του τραγουδιστή από έξοδό τους σε νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν ο γιος τους:
-iefimerida.gr

inner

inner

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. rap

    Ανείποτος πόνος, κρίμα για το παλικάρι, αλλά στη λεωφόρο Βουλιαγμένης το όριο Ταχύτητας είναι 70 ΚΜ/Η και όχι 170

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.