Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Ανεβάζοντας επιθέσεις στο youtube…

Ανεβάζοντας επιθέσεις στο youtube…

δημιος

Χτες κάποια στιγμή το απόγευμα όσοι ήμασταν δικτυωμένοι αρχίσαμε να λαμβάνουμε μηνύματα ότι κάποιος δημοσιογράφος γιαουρτώθηκε. Τα πρώτα μηνύματα ήταν διθυραμβικά γιατί ήταν προφανές ότι κάποιος μνημονιακός ήταν. Αφού σκουντήξαμε ο ένας τον άλλο να δούμε αν είμαστε στα 2011 και κυβερνάει ο ΓΑΠ ή είμαστε στο 2013 και είναι υπουργός ο Άδωνις, τελικά ήρθαν και οι πρώτες διασταυρωμένες «ειδήσεις».

Μεγάλης επισκεψιμότητας site έλεγαν ότι ο Χρήστος Ράπτης υπεύθυνος της ιστοσελίδας iefimerida είχε δεχτεί επίθεση με γιαούρτι. Έμπαινες εκεί που ήταν το μπανεράκι να δεις την είδηση, αλλά φευ, δεν υπήρχε είδηση παρά ένα ασχολίαστο βίντεο που είχε ανέβει στο youtube από τον δράστη(!) του γιαουρτώματος. Ο οποίος, μάλιστα, μοιάζει  να λέει στο έκπληκτο θύμα του «πάρε μια γιαούρτα(!)» μετά κάτι ακατάληπτο αλλά σίγουρα προσβλητικό και μετά ένα σφυριχτό «εντάκ-σει;» που έμοιαζε να προέρχεται από άτομο που δεν ήταν και πολύ καλά.  Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν πως σχεδόν όλα τα site που έσπευσαν να κάνουν αναπαραγωγή το ένα από το άλλο δεν είχαν φροντίσει να μάθουν κάτι για το θέμα αλλά έπαιξαν, επί της ουσίας, την εκδοχή του φασίστα που έριξε γιαούρτι σε κάποιον στο δρόμο σαν να ήταν δική τους (το θύμα στέκεται ανυποψίαστο σε ένα φανάρι, όταν δέχεται την προσβλητική επίθεση).

Αυτό που ακολούθησε ήταν αναμενόμενο. Σύντομα τα πιο…σοβαρά από αυτά τα site το κατέβασαν το θέμα και σήμερα το έχουν διαγράψει. Αυτά που κυρίως έμειναν στην πρώτη εντύπωση είναι τα απίθανα ανώνυμα μπλογκ, μερικά από τα οποία είχαν και ειρωνείες για τον παθόντα ή και αμπελοφιλοσοφίες ότι του άξιζε γιατί ήταν πάντα «πασοκονουδου» και «μνημονιακός» κλπ, κλπ.

Από αυτή την πράξη φασισμού στον δρόμο, που δεν μας ενδιαφέρει αν στράφηκε εναντίον κάποιου συμπαθούς ανθρώπου ή όχι, (σημειώνω ότι δεν ενημερώνομαι από την συγκεκριμένη ηλεκτρονική εφημερίδα ποτέ, γιατί δεν μου αρέσει), κρατάμε δύο στοιχεία. Πρώτον ότι οι ειδήσεις πλέον μπορεί παίζουν πρώτα στο youtube όπως είδαμε πρόσφατα σε διάφορα θέματα.Έτσι κι εδώ, η είδηση δεν είναι πως το είδαν οι δημοσιογράφοι και μας το μετέφεραν το γιαούρτωμα, αλλά είναι κυριολεκτικά η άποψη του φασίστα που το πραγματοποιεί σχεδόν σε ζωντανή μετάδοση!

Δεύτερον στοιχείο , ότι τίποτε δεν τελείωσε, όλα συνεχίζονται. Ας άλλαξε κυβέρνηση ο ίδιος χορός των τρελών συνεχίζεται. Μάλιστα συντόμως μπορεί να ενισχυθεί κιόλας με χορευτές και κομπάρσους(ή και χρήσιμους ηλίθιους)ανάλογα με τις δικαστικές εξελίξεις που θα έχουμε στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.