Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, 2022

Ανεπιθύμητοι για το ΣΕΝΑ οι βουλευτές που ψηφίσουν τα μέτρα

Ανεπιθύμητοι για το ΣΕΝΑ οι βουλευτές που ψηφίσουν τα μέτρα

Το ΣΕΝΑ κλείνει  τη  Γραμματεία Εξωτερικών Ιατρείων τη Δευτέρα. Συμμετέχει στο απεργιακό διήμερο στις 19-20 Οκτωβρίου.

Το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγρινίου  πραγματοποίησε την Πέμπτη έκτακτη γενική συνέλευση των εργαζομένων στο Νοσοκομείο  καθώς και στα Κέντρα Υγείας κατά την οποία ομόφωνα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του,  αποφασίστηκαν τα κάτωθι:

 Οι εργαζόμενοι  την ερχόμενη Δευτέρα 17/10/11 να κλείσουν την Γραμματεία Εξωτερικών Ιατρείων σε ένδειξη διαμαρτυρίας αλλά και συμπαράστασης στους πολίτες που καλούνται να πληρώσουν το επαχθές 5ευρω για υπηρεσίες που απρόσκοπτα και δωρεάν πρέπει να τους χορηγούνται από το Δημόσιο Νοσοκομείο. Η κίνηση αυτή θα επαναληφθεί και στις 18/10/11 ημέρα Τρίτη.

  Να κηρύξουν ανεπιθύμητο πρόσωπο για το Νοσοκομείο και την πόλη του Αγρινίου όποιον από τους βουλευτές του Νομού ( ανεξαρτήτως πολιτικής προέλευσης ) στηρίξουν ή ψηφίσουν τα άδικα και αντικοινωνικά μέτρα που επιβάλλονται από την Τρόικα και το Κεφάλαιο.

  Να πάρουν μαζικά μέρος στην 48ωρη Πανελλαδική Απεργία που διοργανώνουν η ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 19/10/11 και Πέμπτη 20/10/11, ημέρα ψήφισης των μέτρων.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.