Τρίτη, Δεκέμβριος 10, 2019

Ανοιχτή επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλοακαρνανίας

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλοακαρνανίας

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Φίλε Συμπολίτη,
Με την παρούσα ανοιχτή επιστολή μας εκφράζουμε την έντονη αγωνία και ανησυχία των συναδέλφων μας για το δυσοίωνο μέλλον της Ελληνικής Αστυνομίας.
Με την πολιτική των περικοπών ακόμα και αυτών των λειτουργικών δαπανών, τη μη δυνατότητα συντήρησης, τη μη ανανέωση του τεχνολογικού εξοπλισμού και τη μη αναπλήρωση των θέσεων των συναδέλφων μας που συνταξιοδοτούνται, οι αστυνομικές υπηρεσίες οδηγούνται στο κλείσιμο και οι πολίτες στην αναζήτηση προστασίας από ιδιωτικές εταιρείες!
Λέμε όχι στην απαξίωση της Ελληνικής Αστυνομίας.
Λέμε όχι στην παράδοση της Ελληνικής Κοινωνίας στην ανομία και στο έγκλημα.
Απαιτούμε να ληφθούν τώρα γενναίες αποφάσεις για να σταματήσει αυτός ο μαρασμός και να οδηγηθεί ο αστυνομικός οργανισμός σε μια τροχιά δημοκρατικών αλλαγών και μεταρρυθμίσεων.
Είμαστε κι εμείς Λαός! Ζούμε τις ίδιες αγωνίες και αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα. Στηρίζουμε τους διεκδικητικούς λαϊκούς αγώνες και αρνούμαστε να βρεθούμε αντιμέτωποι στο μετερίζι των κοινών μας αγώνων.
Στη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας, είμαστε δυστυχώς αναγκασμένοι να διαδηλώσουμε κι εμείς την αγανάκτηση μας για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας και να ζητήσουμε τη συμπαράσταση σου.
Ο δικός μας αγώνας είναι και για το δικό σου συμφέρον.
Ανασφαλής αστυνομικός = ανασφαλής πολίτης
Ποιος το θέλει;

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.