Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Ανοιχτή συζήτηση με θέμα “ο φασισμός και πως παλεύεται”

Ανοιχτή συζήτηση με θέμα “ο φασισμός και πως παλεύεται”

dfhdfhdfhΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ : Κυριακή 6 Οκτωβρίου, στις 6:30 μ.μ.

Στα γραφεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Σαλάκου 2 . 3ος όροφος Πλατεία Δημοκρατίας.

Μπορεί η ακροδεξιά ανασύνθεση της Δεξιάς του Σαμαρά και ο φασισμός , να είναι εναλλακτική στην ΑΡΙΣΤΕΡΑ;

Τί είναι ο φασισμός και πως παλεύεται

Θα εισηγηθεί ο Γ.Κοκκινάρης εκπρόσωπος της Κίνησης Απελάστε τον Ρατσισμό kar.org.gr , στέλεχος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και υποψήφιος στις τελευταίες εκλογές στην Αχαια με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΔΙΕΘΝΣΤΙΚΉ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

* Στην Πάτρα δόθηκε πρόσφατα μάχη για την ακύρωση της συγκέντρωσης της Χ.Α) που τελικά οχι μόνο ακυρώθηκε, αλλα ήταν τρείς και ο κούκος ). Θα ηταν μια ανοικτή πρόκληση , εφόφον στην Πλατεία Ολγας συγκεντρώνονται τα συνδικάτα και είχαν ήδη ανακοινώσει κινητοποίηση. Να κουβεντιάσουμε για μια νίκη του αντιφασιστικού κινήματος ( η Χ.Α ακύρωσε τη συγκέντρωση) , αντίθετα οι αντιφασίστες οργάνωσαν δυο. Να κουβεντιάσουμε πως αντιμετωπίζονται τέτοιες καταστάσεις ,τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι αντιφασίστες.

* Στο ΑΓΡΊΝΙΟ έχουμε αντιμετωπίσει οχι πάντα επιτυχώς , μια συστηματική προσπάθειά της Χ.Α να διεισδύσει στην οικονομκή πρωτεύουσα Αιτωλοακαρνανίας-Ευρυτανίας. Αιμοδοσίες μόνον για Ελληνες , ( το υγειονομικό προσωπικό δεν τους επέτρεψε μπλουζάκια , σβάστικες κτλ ). Τα ίδια τα γραφεία κάτω απο την Αστυνομία , ξεκαθαρίζουν με ποιόν είσαι και ποιοί είναι οι “ουδέτεροι” πολιτικά φίλοι σου, οι δυνάμεις καταστολής. Οι πρόσφατες αντιφασιστικές διαδηλώσεις της νεολαίας , δείχνουν οτι ξέρουμε και εμείς ξέρουμε που πάμε

> Με ενα νεοναζιστικό κόμμα σε ανάπτυξη και μάλιστα να καθορίζει την πολιτική αντζέντα ( απο το Μέτωπο της Αριστεράς πέρασαμε στο “ Συνταγματικό τόξο ενάντια στους Ναζί) , με αυτούς που υπουργοποίησαν Βορίδη-Γεωργιάδη. Η γραμμή του Συνταγματικoύ  Τόξου , αφοπλιζει το εργατικό και το αντιρατσισμα κίνημα γιατι το φέρνει σε συμμαχια με τον ταξικό αντίπαλο και την κυβέρνηση΄. Πέραν οτι μιλάμε για το Ευρωπαικό Απατυχαίντ στα θέματα μεταναστών. Ο Μάρξ είχε πει οτι ο ρατσισμοςείναι το καταφύγιο των ηλίθιων. Αυτών που δεν αντιλαμβάνονται οτι η δύναμη βρίσκεται στην ενλιτητα και τον ταξικό αγώνα.

> Υποστηρίζουμε το ενιαίο εργατικό Μέτωπο ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Κ.Κ.Ε-ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Αυτές εναι οι δυνάμεις που μπορουν να χτίσουν το κίνημα που θα συντρίψει ναζιστές και την φιλοκαποταλιστική πολιτιή που ζούμε , με ΕΝΟΤΗΤΑ και ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ.

Κόκκινο δίκτυο στον ΣΥ.ΡΙΖ,Α

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.