Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Ανοιχτό κάλεσμα μέλους ΣΥΡΙΖΑ σε πρώην μέλη-στελέχη ΠΑΣΟΚ-ενεργούς πολίτες

Ανοιχτό κάλεσμα του Λάζαρου Μπίρκου,

syrizaπρος πρώην μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ και προς όλους τους ενεργούς δημοκρατικούς πολίτες της Αιτωλ/νίας, που έχουν αποστασιοποιηθεί.

Σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία, για την πατρίδα και την κοινωνία η συμμετοχή μας στο κίνημα δημοκρατικής Ανατροπής αποτελεί προϋπόθεση, για να απαλλαγεί ο λαός απ’ τα μνημόνια και την τρόικα, αλλά και από όσους τα υπηρετούν και τα υλοποιούν με τις πολιτικές τους.

Ενδυναμώνοντας το ειρηνικό πολικό μας κίνημα, να σταματήσουμε τη φτωχοποίηση του λαού μας, τους πλειστηριασμούς και τις αυτοκτονίες, να δώσουμε όραμα και προοπτική, να αποκαταστήσουμε την Εθνική μας κυριαρχία, να κρατήσουμε τους νέους στην Ελλάδα.

Σας καλώ να ενεργοποιηθείτε στις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ, συμβάλλοντας στην ενίσχυση ή και στη δημιουργία νέων Οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ σε πόλεις και χωριά του Νομού Αιτωλ/νίας. Ακόμα όσοι αδυνατείτε να συμμετέχετε ως μέλη του ΣΥΡΙΖΑ σ’ αυτήν την προσπάθεια, μπορείτε να δημιουργήσετε επιτροπές στήριξής του.

Συντρόφισσες και σύντροφοι, με πολλούς από εσάς, για αρκετά χρόνια, δώσαμε κοινούς αγώνες για τις αξίες και τα ιδανικά μας, για μια καλύτερη Ελλάδα. Ο Αγώνας μας συνεχίζεται. Τα κόμματα και οι ηγεσίες τους έρχονται και παρέρχονται, τα πιστεύω μας και τα ιδανικά μας μένουν και αγωνιζόμαστε γι’ αυτά μέχρι να δικαιωθούμε.

Καλό μας αγώνα!

Μπίρκος Λάζαρος Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.