Δευτέρα, 21 Ιουνίου, 2021

Αντίστροφη μέτρηση για το 6ο Μυτικιώτικο Καρναβάλι

Αντίστροφη μέτρηση για το 6ο Μυτικιώτικο Καρναβάλι
Εκπληκτική η νέα αφίσα του 6ου Μυτικιώτικου Καρναβαλιού που θα διοργανώσει και φέτος ο Σύλλογος Γυναικών Μύτικα. Ένα καρναβάλι που κάθε χρόνο γίνεται ολοένα και καλύτερο, ολοένα και πιο όμορφο.
Κανείς δεν έχει ξεχάσει το περυσινό καρναβάλι με το οποίο πραγματικά ο πήχης ανέβηκε πολύ ψηλά. Εκπληκτική η καρναβαλική παρέλαση στον κεντρικό δρόμο του Μύτικα (δείτε εδώ) και υπέροχη η καύση του Καρνάβαλου μέσα στην ήρεμη θάλασσα μπροστά στο μώλο του Αγίου Νικολάου (δείτε εδώ).
Όλοι οι επισκέπτες πέρυσι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις κάτι τι οποίο θα φανεί φέτος με τον αρκετό κόσμο που αναμένεται να συρρεύσει στο Μύτικα. Το μυστικό της επιτυχίας του…, το μεράκι, το κέφι και η χαρά των συμμετεχόντων. Μέσα στην καταθλιπτική ατμόσφαιρα των ημερών λόγω της οικονομικής κρίσης, μία νότα αισιοδοξίας, χωρίς υπερβολές, με το οικονομικό κόστος να το αναλαμβάνουν οι συμμετέχοντες, με ατελείωτο κέφι, εκπλήξεις, δώρα, διασκέδαση, πολύ μουσική και χορό!

 

 

Καινούργιες κατασκευές αρμάτων από το συνεργείο των δημιουργών που δουλεύει ακατάπαυστα, εντυπωσιακές στολές και καρναβαλιστές ποιο πολλοί από κάθε φορά πρόκειται να παρελάσουν και το κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου στη θάλασσα θα ολοκληρώσει το υπέροχο θέαμα.
Σας περιμένουμε όλους να έρθετε.
mytikaspress.blogspot.gr

 

 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.