Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Αντί Τουρλίδας στο κλειστό γυμναστήριο τα Κούλουμα στο Μεσολόγγι

Αντί Τουρλίδας στο κλειστό γυμναστήριο τα Κούλουμα στο Μεσολόγγι

koulouma_mesologgi_onairnewsΟ καιρός πολύ άσχημος με συνεχή βροχόπτωση  κράτησε τον κόσμο στo σπίτι  του με αποτέλεσμα να είναι μειωμένη η προσέλευση στο κάλεσμα του Δήμου Μεσολογγίου για τον εορτασμό των Κούλουμων στο κλειστό γήπεδο .

Σαρακοστιανά εδέσματα  και ποτά προσφέρθηκαν σε όσους παρέστησαν και ο κόσμος και ο  δήμαρχος Μεσολογγίου με μέλη του δημοτικού συμβουλίου απόλαυσαν τον d.j.  κ.Καραβασίλη και με μέλη του χορευτικού συλλόγου Ευηνοχωρίου να δίνουν κέφι με τον χορό τους.

Μια εκδήλωση για την οποία δούλεψαν απο το πρωί οι υπάλληλοι της κοινωφελούς επιχείρησης και το πνευματικό κέντρο οι οποίοι μαζί με τον αντιδήμαρχο Τ.Σκαρμούτσο , την Σοφία Λαναρά και τον κ.Δημήτρη Τριαντάφυλλο ετοίμασαν τα πάντα για τους δημότες.

onairnews.gr

koulouma_mesologgi_onairnews

koulouma_mesologgi_onairnews1 koulouma_mesologgi_onairnews2 koulouma_mesologgi_onairnews3 koulouma_mesologgi_onairnews4 koulouma_mesologgi_onairnews5 koulouma_mesologgi_onairnews6 koulouma_mesologgi_onairnews7 koulouma_mesologgi_onairnews8 koulouma_mesologgi_onairnews9 koulouma_mesologgi_onairnews10 koulouma_mesologgi_onairnews11 koulouma_mesologgi_onairnews12

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.