Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020

Ανταπάντηση Κατσούλη…

katsoulhs1Συνεχίζεται δια ανακοινώσεων η αντιπαράθεση Κατσούλη- Καραπάνου.Ανταπάντησε ο απερχόμενος δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου στα λεγόμενα του  νεοεκλεγέντος ως εξής:

Σεβόμενος το θεσμό της ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ που υπηρετώ για χρόνια, μια σύντομη ανταπάντηση στα λεγόμενα του κου Καραπάνου, με την προτροπή του σεβασμού του ρόλου που οι πολίτες έδωσαν σ’ εμάς και σ’ εσάς.

1. Σας ευχαριστώ για την επιβεβαίωση των επιχειρημάτων μου. Στην απάντηση σας εστιάζετε μόνο στη φετινή «προεπιλογή» των 486 παιδιών, αντί των 366 παιδιών πέρυσι. Κάντε όμως λίγο υπομονή και κρατείστε «μικρό καλάθι». Στο ποδόσφαιρο πανηγυρίζεις όταν σκοράρεις και όχι όταν γίνεται η φάση… Πέρυσι στην «προεπιλογή» είχαμε πολλαπλάσια νούμερα. Ρωτήστε στην ΑΝΑΙΤ και διαβάστε και καμιά ανακοίνωση της ΚΕΔΕ για το φετινό πρόβλημα των παιδικών σταθμών. Η αλαζονεία είναι κακός σύμμαχος!

2. Όπως και η αμετροέπεια! Μια βόλτα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Ιατρείο, το νέο κτίριο του ΚΔΑΠ, τους παιδικούς σταθμούς, παρουσία των ΜΜΕ, θα μας πείσει αν «το κοινωνικό δίκτυο προστασίας που υπάρχει στην πόλη, είναι μόνο στα χαρτιά»; Σας περιμένω με αγωνία!!

3. Όσο για το «ΤΟΠΣΑ και το ΤΟΠΕΚΟ, που προφανώς και αυτές είναι άγνωστες λέξεις για τον απερχόμενο Δήμαρχο», όπως γράφετε, σας παραπέμπω στην υπ. Αριθμ. 75 απόφαση του Φεβρουαρίου του 2012, του Δημοτικού μας Συμβουλίου. Λίγη σεμνότητα δεν βλάπτει!!!

4. Τέλος όσον αφορά τις «εξηγήσεις» που πρέπει να δώσω στα «ανεξήγητα», σας προκαλώ από τώρα να αφήσετε τα υπονοούμενα και να τα καταστήσετε συγκεκριμένα. Την μικροπολιτική με λάσπη σας την επιστρέφω. Το ίδιο συγκεκριμένοι επιθυμώ να γίνετε για την «ανεπάρκεια» μου. Για να την διορθώσω, γιατί εγώ και οι συνεργάτες μου αν και ασχολούμαστε χρόνια με την αυτοδιοίκηση, δεν είμαστε «υπεράνθρωποι και ξερόλες» όπως εσείς, που ακόμη δεν αναλάβατε αλλά «βγάζετε λεφτά με το τσουβάλι»!!!

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ

    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ ΠΟΣΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΤΕ ΑΚΟΜΑ? ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ, ΚΟΤΖΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ( ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ) ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΣΤΑ BLOGS, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΜΕ ΕΣΑΣ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΨΑΡ, ΚΝΟΥΠ, ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΓΥΦΤΙΑ

    ΑΠΟ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.