Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2020

Αντιαιρετική εκδήλωση oργανώνει η Μητρόπολη

Η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, μέσω της αρμοδίας Επιτροπής σε θέματα αιρέσεων, διοργανώνει αντιαιρετική εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο  την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 6:30’ το απόγευμα στην αίθουσα του Παπαστρατείου Μεγάρου της Γυμναστικής Εταιρείας.

Θα μιλήσουν ο κ. Αναστάσιος Πολυχρόνης, πρώην επίσκοπος των Πεντηκοστιανών και ο κ. Λάμπρος Σκόντζος, θεολόγος, με εμπειρία σε θέματα αιρέσεων και παραθρησκείας.Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί σχετικό  αντιαιρετικό  DVD.

“Η εκδήλωση διοργανώνεται με σκοπό να ενημερώσει όλους μας και παράλληλα, με τον τρόπο αυτό, να μας προφυλάξει από την πρόκληση των αιρέσεων. Όπως μας είναι γνωστό, οι παλαιές και νεοφανείς αιρέσεις, οι παραθρησκείες και οι αποκρυφιστικές ομάδες, πολεμούν την Ορθόδοξο Εκκλησία μας, την Ορθόδοξο Αλήθεια και τους πιστούς Ορθοδόξους Χριστιανούς.Για το λόγο αυτό, είναι καθήκον μας αλλά και ανάγκη που οδηγεί στη Σωτηρία, να παρευρεθούμε όλοι και να ενημερωθούμε” αναφέρεται από το Γραφείο Τύπου της Μητρόπολης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.