Τρίτη, 24 Νοεμβρίου, 2020

Αντιδήμαρχος, μάνατζερ και (ξανά) παίκτης

Ο Καραγεωργίου πήρε τον Τζούνιορ(!!!) στον Παναιτωλικό – στο βάθος… Λεάλ;

Ναι, τον Σίλβα Τζούνιορ, ο οποίος τον περασμένο Μάιο αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και το καλοκαίρι εκλέχθηκε αντιδήμαρχος στην ιδιαίτερη πατρίδα του (διαβάστε ΕΔΩ).

Πριν από λίγες ημέρες ένα μήνυμα του μέχρι πέρσι αρχηγού του Εργοτέλη, Σίλβα Τζούνιορ, στο Facebook περί επιστροφής του στην Ελλάδα φούντωσε τις φήμες για τον Παναιτωλικό, ωστόσο οι πληροφορίες από το περιβάλλον του ίδιου του Βραζιλιάνου ανέφεραν ότι έχει ξεκινήσει να κάνει επαφές ως μάνατζερ.

Ο Καραγεωργίου, όμως, είχε άλλη άποψη και προφανώς εκτιμά ότι ο 36χρονος Τζούνιορ μπορεί να προσφέρει ουσιαστικά στον Παναιτωλικό.

Εκτός κι αν ο Βραζιλιάνος αποτελεί τον «Δούρειο Ίππο» για να πάει στο Αγρίνιο και ο Σέρτζιο Λεάλ. Ο τελευταίος δε διατηρούσε καθόλου καλές σχέσεις με τον Καραγεωργίου την τριετία κατά την οποία αγωνίστηκε στον Παναιτωλικό, σε αντίθεση με τον Τζούνιορ, ο οποίος ήταν από τα ελάχιστα (αν όχι το μόνο) παιδιά του Καβαλιώτη τεχνικού.

Τζούνιορ και Λεάλ είχαν εξαιρετικές σχέσεις στην κοινή παρουσία τους στον Εργοτέλη και δεν αποκλείεται ο πρώτος να λειτουργεί ως κίνητρο για τον δεύτερο…

Οι δύο προαναφερθέντες δεν είναι οι μόνοι πρώην παίκτες του Εργοτέλη που θέλει στον Εργοτέλη ο Καραγεωργίου, καθώς έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον Πασχάλη Μελισσά.

Φήμες που τον φέρουν να θέλει και τους (με επιτυχημένη θητεία στον Εργοτέλη) Πλάσνεγκερ, Πίρσον, Βίσιο, Μαουρίτσιο, Βακουφτσή, Ολίσε, Μπάρτσικ, Κυριακίδη, Ντατόμο, Μπουέλε κλπ ελέχγονται ως ανακριβείς.

http://www.cretesports.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.