Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Αντιδράσεις ΣΥΠΕΑ για τις μετακινήσεις προσωπικού

Αντιδράσεις ΣΥΠΕΑ για τις μετακινήσεις προσωπικού

περιφερειακή ενότηταΗ Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Υπαλλήλων Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας  που διεξήχθη εκτάκτως την Δευτέρα, 30 Μάρτη 2015, ώρα 10.00 π.μ., στην μικρή αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου, στο Μεσολόγγι, με θέμα τις μετακινήσεις προσωπικού που γίνονται στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω, όπως αναφέρονται σε ανακοίνωσή του. 

1. Καταδικάζει και ζητά την άμεση ανάκληση όσων μετακινήσεων δεν τηρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις που κατ’ επανάληψη  έχει θέσει ο σύλλογος μας (όπως στην προηγούμενη γενική συνέλευση της 30ης Οκτώβρη 2014 που δημοσιεύτηκε στα ΜΜΕ):

α. αντίστοιχη αναπλήρωση των μετακινούμενων με μόνιμο προσωπικό.

β. γνώση των σχεδίων των νέων οργανογραμμάτων και των θέσεων που αυτά προβλέπουν.

γ. διαφάνεια, ενημέρωση συλλόγου, αιτιολογημένες αποφάσεις αρμοδίων οργάνων, υπολογισμό κοινωνικών κριτηρίων.

δ. σύμφωνη γνώμη των μετακινούμενων υπαλλήλων.

2. Καταδικάζει κάθε διοικητική πράξη που γίνεται και δεν προβλέπεται από την νομοθεσία (παράλληλα καθήκοντα, τοποθετήσεις-μετακινήσεις υπαλλήλων, με κλάδο που δεν προβλέπεται από τον οργανισμό, σε θέσεις προϊσταμένων), ζητά την ανάκλησή τους και την συγκρότηση άμεσα του Υπηρεσιακού Συμβουλίου για την διενέργεια μόνο απ’ αυτό των κρίσεων των υπαλλήλων.

3. Να σταλεί το παρόν ψήφισμα σε όλα τα ΜΜΕ του νομού και της ευρύτερης  περιοχής, στους βουλευτές, στο Περιφερειακό Συμβούλιο, στους αντίστοιχους συλλόγους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, στην Ομοσπονδία ( ΟΣΥΑΠΕ) καθώς και σε κάθε άλλο φορέα που θα κριθεί ότι μπορεί να βοηθήσει στην προβολή και ανάδειξη του προβλήματος.

4. Αντιπροσωπεία του συλλόγου να παραδώσει το ψήφισμα στην Αντιπεριφερειάρχη Αιτ/νίας.

5. Να διοργανώσει την Τρίτη 31-3-2015 και ώρα 7.00 π.μ. νέα γενική συνέλευση, όπου θα συζητηθούν η απάντηση της Αντ/χη και οι εξ’ αυτής απορρέουσες περαιτέρω ενέργειες.  

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.