Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Αντιδρούν για το Εφετείο και προαναγγέλουν νέο κύκλο κινητοποιήσεων

Αντιδρούν για το Εφετείο και προαναγγέλουν νέο κύκλο κινητοποιήσεων

Έντονα αντιδρά ο Δικηγορικός Σύλλογος Μεσολογγίου στην ίδρυση Εφετείου στο Αγρίνιο, καθώς όπως ισχυρίζεται ο Πρόεδρός του κ. Ατσαλάκης ζημιώνεται το Πρωτοδικείο της Ιεράς Πόλης, το οποίο καλείται να λειτουργήσει πλέον με λιγότερους υπαλλήλους. Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί και των όσων πρόκειται να ακολουθήσουν είναι το παρακάτω απόσπασμα των δηλώσεων του κ. Ατσαλάκη:

«ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Θα εξαντληθεί η διάθεσή μας για διάλογο και κατανόηση απ’ την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου. Υπάρχει, από μηνός, πρωτοβουλία μου για συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό της Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σε συνεννόηση να παραστούν και οι Δήμαρχοι Ι.Π. Μεσολογγίου και Ναυπάκτου κ.κ. Κατσούλης και Μπουλές. Υπάρχει η υπόσχεση και δέσμευση πραγματοποίησής της για τα ανωτέρω σοβαρά ζητήματα και του Εφετείου.

Σε αρνητική στάση του Υπουργείου, προγραμματίζουμε αγωνιστικές κινητοποιήσεις, δικηγόροι και υπάλληλοι του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου. Δεν παρακαλούμε, απαιτούμε και εγκαλούμε κάθε αρμόδιο και υπεύθυνο. Ελπίζουμε να υπάρξει διάλογος και να πρυτανεύσει το Δίκαιο και η Λογική.»

Διαβάστε ολόκληρο το σχετικό ρεπορτάζ στο messolonghinews

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.