Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, 2020

Αντιπροσωπεία των Αστυνομικών συνάντησε τον Σκανδαλίδη

unnamedΑντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, πραγματοποίησε συνάντηση στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου με τον τέως Υπουργό του ΠΑ.ΣΟ.Κ κ. Κωνσταντίνο Σκανδαλίδη καθώς και με τον υποψήφιο Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Δημοκρατικής συμπαράταξης ΠΑ.ΣΟ.Κ – ΔΗΜ.ΑΡ κ. Δημήτριο Κωνσταντόπουλο.
Κατά την συνάντηση η αντιπροσωπεία ενημέρωσε τον κ. Σκανδαλίδη για τα προβλήματα των Αστυνομικών Υπαλλήλων που υπηρετούν στην Δ.Α Ακαρνανίας όπως: έλλειψη προσωπικού, Αεροδρόμιο Ακτίου, υλικοτεχνική υποδομή, μερίδα κοινωνικών ομάδων με παραβατική συμπεριφορά, τραυματισμοί Αστυνομικών κατά την διάρκεια των καθηκόντων τους, περικοπές δαπανών, μη τήρηση από τις τελευταίες κυβερνήσεις των αποφάσεων του Σ.Τ.Ε σχετικά με τις παράνομες και αντισυνταγματικές μειώσεις μισθών των ένστολων, μηδενικές προσλήψεις στις σχολές Αστυφυλάκων και Αξιωματικών, Ασφαλιστικό ενστόλων κ.α.
«Ο Έλληνας Αστυνομικός ως εργαζόμενος , μάχεται επιδεικνύοντας αξιόλογο έργο για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και την διατήρηση της κοινωνικής ευταξίας, πληρώνοντας μάλιστα μέχρι σήμερα ένα βαρύ φόρο αίματος. Ο Έλληνας Αστυνομικός έχει απαξιωθεί, κυρίως με ευθύνη των κομμάτων του Δημοκρατικού τόξου και πολλές φορές έχει χρησιμοποιηθεί «ως σάκος του μποξ» με αποτέλεσμα την καταρράκωση του ηθικού του με απρόβλεπτες συνέπειες για την κοινωνία καθώς και για τον θεσμό της Ελληνικής Αστυνομίας», ανέφερε μεταξύ άλλων η αντιπροσωπεία των Αστυνομικών.
Από τους κκ. Σκανδαλίδη και Κωνσταντόπουλο ζητήθηκε η συνδρομή τους για την επίλυση των προβλημάτων των αστυνομικών και τους παραδόθηκε υπόμνημα με τις θέσεις και τις προτάσεις της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας .
Οι δύο πολιτικοί με τη σειρά τους ανέφεραν ότι θα το μελετήσουν και θα σταθούν αρωγοί στις προσπάθειες της Ένωσης για την επίλυση των προβλημάτων μέσα σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα μας, τονίζοντας πως θεωρούν των Έλληνα Αστυνομικό, κομμάτι της οικογένειάς τους και φίλο της κοινωνίας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.