Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία από το Εργατικό Κέντρο (φωτό)

Αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία από το Εργατικό Κέντρο (φωτό)

DSCN5988

DSCN5992

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης ακολούθησε μετά και την αντιφασιστική συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο.
Με βασικό ομιλητή τον αντιπρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου κ. Βαγγέλη Ραμμόπουλο, οποίος και τόνισε την ανάγκη να απομονωθεί από τον κόσμο η Χρυσή Αυγή και πάνω απ’ όλα η νοοτροπία της βίας που επιβάλλει, συνθήματα ενάντια στο φασισμό πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση του ΕΚΑ, η δεύτερη αντιφασιστική συγκέντρωση που πραγματοποιείται στο Αγρίνιο και μία απ’τις δεκάδες που λαμβάνουν χώρα σε όλη την Ελλάδα από χθες, μετά τη δολοφονία του 34χρονου αντιφασίστα Π. Φύσσα, από μέλος της Χρυσής Αυγής.
«Αυτοί δεν έχουν καμιά δουλειά στις γειτονίες, ανάμεσα μας. Η αντιμετώπιση των Ναζί πρέπει να γίνει από τον ίδιο το λαό!», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ραμμόπουλος στην ομιλία του.
Tην ίδια ώρα διογκώνεται το κύμα διαμαρτυρίας σε όλη τη χώρα για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα ενώ και στο Αγρίνιο κόμματα, παρατάξεις και φορείς εξέδωσαν ανακοινώσεις καταδίκης.
Παράλληλα τελευταία εξέλιξη αποτελεί το γεγονός πως ο υπουργός Δημοσίας Τάξης Νίκος Δένδιας απέστειλε αναφορά προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κοτζαμάνη, η οποία συνοδευόταν από τους φακέλους 32 περιστατικών σε όλη την Ελλάδα που σχετίζονται με αξιόποινες πράξεις μελών της Χρυσής Αυγής, τα οποία -κατά την άποψη της Αστυνομίας- συνιστούν διαρκή δράση εγκληματικής οργάνωσης. Μεταξύ αυτών και το συμβάν απειλών και εξύβρισης που δέχθηκε αγρινιώτης δημοσιογράφος από τον βουλευτή Κ.Μπαρμπαρούση.

DSCN5993

DSCN5995

DSCN6005

DSCN6009

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.