Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Αντρέ Μπικέ στο agrinionews.gr: Θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει!

Αντρέ Μπικέ στο agrinionews.gr: Θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει!

IMG_5321Αποκλειστικές δηλώσεις στο agrinionews.grέκανε το νέο απόκτημα του Παναιτωλικού Αντρέ Μπικέ που σήμερα έκανε το ντεμπούτο του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο καμερουνέζος αμυντικός που είχε εξαιρετική παρουσία μιλώντας για τον αγώνα και τις πρώτες του εντυπώσεις, είπε:

Για τις πρώτες εντυπώσεις που αποκόμισε όσον αφορά τον αγώνα:

«Νομίζω παίξαμε απέναντι σε μια μεγάλη και καλή ομάδα. Ξέρανε πώς θα πασάρουν τη μπάλα και το πώς θα παίξουν. Σίγουρα πήραμε ένα πόντο αλλά νομίζω πως θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει εύκολα το παιχνίδι γιατί  δεν πιστεύω ότι χρειαζόταν να αμυνθούμε τόσο πολύ. Σήμερα παίξαμε περισσότερο άμυνα. Αυτό είναι όμως το ποδόσφαιρο. Τώρα αυτό που χρειάζεται είναι να κοιτάξουμε μπροστά και να δούμε τι θα γίνει».

Για την πρώτη του παρουσία είπε:

« Είμαι χαρούμενος για το βαθμό. Είναι το πρώτο μου παιχνίδι μετά από περισσότερο από ένα μήνα που δεν είχα παίξει και νομίζω ότι μπορώ να παίξω καλύτερα. Παιχνίδι με το παιχνίδι, θα δούμε».

Τέλος για τη συνέχεια της ομάδας τόνισε:

«Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Ελπίζω όλοι μας να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι πολύ καλό. Θα το δούμε στην πορεία».

 

                                                                                                            Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.