Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Αγρινίου: Όλοι και όλες στους δρόμους. Το νέο Μνημόνιο δεν θα περάσει!

antarsyaΑνακοίνωση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Αγρινίου μετά τη νέα συμφωνία:

Ο ελληνικός λαός παρακολούθησε εμβρόντητος τα όσα έγιναν στις Βρυξέλλες. Δεν επρόκειτο για διαπραγμάτευση. Ήταν μια άνευ όρων και ορίων διαδικασία εξευτελισμού και ταπείνωσης ενός ολόκληρου λαού. Μία πλήρης καταστροφική υποταγή στους δολοφόνους της ΕΕ, μία κατά κράτος νίκη του Γερμανικού ιμπεριαλισμού και της κυριαρχίας του στην Ευρώπη.

Αποδείχτηκε και για τους πλέον δύσπιστους ή αφελείς ότι ΕΕ αποτελεί μια συμμορία εκβιαστών, δολοφόνων, τοκογλύφων, μαφιόζων, με όπλο μαζικής καταστροφής το κοινό νόμισμα.

Η “διαπραγμάτευση” στις Βρυξέλλες αποτελεί ένα  πανευρωπαϊκό Ιουλιανό πραξικόπημα ενάντια στον ελληνικό λαό.

Η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε ούτε το δικαίωμα ούτε και την  εξουσιοδότηση να υπογράψει μια συμφωνία ενάντια στην διπλά εκφρασμένη θέληση του ελληνικού λαού, στις εκλογές και το ιστορικό ΟΧΙ στο δημοψήφισμα. Πρόκειται για ανοιχτή συνέργεια στο ευρωπραξικόπημα.

Ο πρωθυπουργός ετοιμάζεται να  ανατρέψει κάθε έννοια λαϊκής κυριαρχίας και να θυσιάσει ακόμη και τις στοιχειώδεις κοινοβουλευτικές διαδικασίες στο βωμό του νέου Μνημονίου  και των νόμων που υποσχέθηκε να ψηφίσει σε πρωτοφανείς χρόνους και με εκβιαστικές διαδικασίες.

Ταυτόχρονα διαμορφώνει τους όρους ουσιαστικά για μία νέα κοινοβουλευτική πλειοψηφία ή και κυβέρνηση ακόμη “εθνικης ενότητας” με όλο τον μνημονιακό εσμό που ο λαός έστειλε στα σκουπίδια.

Οι ώρες είναι κρίσιμες και οι αποφάσεις οριακές για όποιον μιλάει στο όνομα και για λογαριασμό της Αριστεράς. Η ιστορία δεν κρίθηκε από τους συνεργάτες αλλά από τους αντάρτες.

Γι’ αυτό καλούμε πριν απ’ όλα το λαό σε  μαζική ανταρσία που θα ανατρέψει τα σχέδια της κυβέρνησης, τους νέους μνημονιακούς νόμους και το μαζικό ξεπούλημα  της δημόσιας περιουσίας. Καλούμε όλες τις μαχόμενες δυνάμεις της αριστεράς να αντιταχθούν σε αυτό το πραξικόπημα και να στρατευτούν στο ΟΧΙ μέχρι τη ρήξη.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ. 

ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ και την Ε.Ε.

  • ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ
  • ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΥΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
  • ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ 
  • ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΜΑΣ
  • ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Μαίρη Τ.

    Να κατέβουμε στους δρόμους, κύριοι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ κι εγώ πρώτη, αν μας πείτε ποιο είναι το σχέδιό σας μετά την έξοδο απ’ το ευρώ και την ΕΕ… Ποιες θα είναι οι επιπτώσεις ενός τέτοιου ενδεχόμενου για την κοινωνία για τους πολίτες για όσους δε μπορούν να τα βγάλουν πέρα και δεν ξέρουν από τέτοια… Να μας πληροφορήσετε επίσης ποιοι θα ωφεληθούν από μία τέτοια κατάσταση! Εσείς δε μπορείτε ούτε αντιπολίτευση στο δήμο να κάνετε, ούτε έλεγχο της εξουσίας δηλαδή και μας καλείτε να σας ακολουθήσουμε;; Πέτα παρέα με το ΚΚΕ!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.