Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

ΑΝ.ΕΛ.για “Αθηνά”: «Οι μάσκες έπεσαν»

ΑΝ.ΕΛ.για “Αθηνά”: «Οι μάσκες έπεσαν»

ΠΥΡΑ ΣΕ ΣΑΛΜΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ

«Οι μάσκες έπεσαν» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Αιτωλοακαρνανίας για την υπερψήφιση της τροπολογίας για το σχέδιο «Αθηνά». Εξαπολύουν πυρά κατά των Μάριου Σαλμά και Κώστα Καραγκούνη για το «ναι». Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η σημερινή ψηφοφορία για το σχέδιο Αθηνά αποκάλυψε τις πραγματικές δεσμεύσεις των δυο Αιτωλοακαρνάνων υπουργών.

Οι κύριοι Σαλμάς και Καραγκούνης, πετώντας τη μάσκα του συμπαραστάτη στον δίκαιο αγώνα των Αιτωλοακαρνάνων, απέδειξαν πλέον σε όλους περίτρανα, πως η μόνη δέσμευση που αισθάνονται, είναι αυτή απέναντι στην πιστή εφαρμογή των επιταγών της τρόικας.

Χωρίς κανένα σεβασμό στον αγώνα των συμπατριωτών τους, δεν δίστασαν να παραδώσουν το μέλλον των ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Αιτωλοακαρνανίας, στο έλεος των ανθρώπων που επιμένουν στην εφαρμογή ενός σχεδίου χωρίς όραμα.

Ενός σχεδίου, που απαξιώνει ένα τεράστιο ακαδημαϊκό έργο και που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια, την Αιτωλοακαρνανία σε περαιτέρω υποβάθμιση.
Ας πανηγυρίσουν την νέα τους επιτυχία και ας δρέψουν τις δάφνες των επιτυχιών τους, καθώς συμβάλλουν τα μέγιστα, ώστε να βρουν στον τόπο μας πιστή εφαρμογή όλες οι μνημονιακές δεσμεύσεις.

Το αξίζουν άλλωστε…

Καταφέρνουν να παραδώσουν στην Αιτωλοακαρνανία, ένα ακόμα πετυχημένο έργο, μιας και τα απαξιωμένα πανεπιστημιακά ιδρύματα, θα έρθουν να προστεθούν στο τραγικό για ευρωπαϊκή χώρα οδικό δίκτυο, στο εγκαταλελειμμένο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, στην θαμμένη σιδηροδρομική γραμμή Αγρινίου – Μεσολογγίου – Κρυονερίου, στην απουσία αρδευτικών έργων, στην απουσία αντιπλημμυρικών έργων, στην παντελή απομόνωση της Αιτωλοακαρνανίας από οποιαδήποτε στρατηγική ανάπτυξης…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.