Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022

Αξίζουν τα εύσημα

Αξίζουν τα εύσημα

Ο Διοικητής του Πυροσβεστικού κλιμάκιου Θέρμου Αλέξης Θεοδωρόπουλος

Hεξαφάνιση της 15χρονης Κριστιάνας ανησύχησε την περασμένη εβδομάδα την τοπική κοινωνία που με ανακούφιση υποδέχθηκε την είδηση πως βρέθηκε σώα και αβλαβής. Ο εντοπισμός της όμως  δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση , πρωτίστως γιατί η ίδια δεν ήθελε να βρεθεί. Επίσης ήταν αδύνατο να εντοπιστεί από ίχνος κινητού τηλεφώνου και ηλεκτρονικού υπολογιστή καθώς δεν είχε μαζί της.  Όλες αυτές τις ημέρες όμως κάποιοι άνθρωποι εργάσθηκαν σκληρά για να εντοπίσουν την Κριστιάνα. Και σε αυτούς πρέπει να αποδοθούν τα εύσημα. Το σύνολο των αστυνομικών του Τμήματος Θέρμου με επικεφαλής τον διοικητή Αλέξη Αντωνίου, το πυροσβεστικό κλιμάκιο Θέρμου με επικεφαλής τον διοικητή Αλέξη Θεοδωρόπουλο έκαναν τιτάνιο αγώνα. Το κορίτσι τελικώς βρέθηκε από τους πυροσβέστες υπό τον κ. Θεοδωρόπουλο την ώρα που το μεικτό κλιμάκιο με τους αστυνομικούς υπό τον κ. Αντωνίου χτένιζαν την περιοχή.

Ο Διοικητής του Πυροσβεστικού κλιμάκιου Θέρμου Επίπυπαγος Αλέξης Θεοδωρόπουλος και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου Αστυνόμος Β’ Αλέξης Αντωνίου  απέδειξαν ότι οι ανθρώπινες ζωές , είναι πέραν από υπηρεσιακά ωράρια. 

Ποιος μπορεί να παραβλέψει ότι χείριστης του σκάφους της ΕΛ.ΑΣ-στο οποίο βρισκόταν  και ο αστυνομικός διευθυντής Φ.Τσόλκας- που χτένιζε την Τριχωνίδα όλες αυτές τις ημέρες ήταν αστυνομικός ο οποίος προερχόταν από αναρρωτική άδεια λόγω καρδιακού επεισοδίου που του είχε συμβεί εν ώρα υπηρεσίας και συμμετείχε εθελοντικά στις έρευνες;  Ποιος μπορεί να παραβλέψει τις προσπάθειες των πεζοπόρων τμημάτων της 6ης ΕΜΑΚ με τον ειδικό σκύλο ανίχνευσης; Ποιος μπορεί να παραβλέψει τις προσπάθειες των κατοίκων της περιοχής και του προέδρου του χωριού Φώτη Πυλαρινού , που παραχώρησε το 4Χ4 φορτηγάκι του στην διάθεση της αστυνομίας, , των οδηγών ταξί και την προσπάθεια του

Ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου Αλέξης Αντωνίου

Προέδρου της ΛΕ.ΜΑ.Θ   Χριστόφορου Αθανασίου που από μόνος του έψαχνε στα ρέματα των Σιταραλώνων;

Κάτοικοι της περιοχής μας είπαν ότι οι αστυνομικοί μοίραζαν παντού φωτογραφίες της ανήλικης kristjana σε όσα αυτοκίνητα και λεωφορεία περνούσαν. Ποιος μπορεί να παραβλέψει και την πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων  με την οποία κινητοποιήθηκε εθελοντικά και ο πρόεδρος της Αερολέσχης και σηκώθηκε αεροσκάφος. Ίσως η εικόνα της κοινής περιπολίας στην παραλίμνια περιοχή και των δυο αξιωματικών Διοικητών του Θέρμου, και η συνεχής  παρουσία τους όλες αυτές τις ημέρες να αποτελέσει παράδειγμα για τη συνεργασία όλων των Φορέων σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν στις έρευνες καθώς και στον Αστυνομικό Διευθυντή Ακαρνανίας Α. Αποστολόπουλο  για την επικοινωνιακή διαχείριση της υπόθεσης και για την εμπιστοσύνη που φαίνεται ότι έδειξε στο ΑΤ Θέρμου για την έρευνα μιας τόσο δύσκολης υπόθεσης. Ουσιαστική η βοήθεια και του διοικητή της Π.Υ Αγρινίου Χριστόφορου Μπόκα για την άμεση συνδρομή στο έργο των ερευνών.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.