Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

“Δεν θα ακολουθήσουμε τον κ.Παπαναστασίου στον κατήφορο”

“Δεν θα ακολουθήσουμε τον κ.Παπαναστασίου στον κατήφορο”

sygxrono_Agrinio2_mikriΗ απάντηση του συνδυασμού του Παύλου Μοσχολιού

Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού «ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΓΡΙΝΙΟ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» του υποψηφίου Δημάρχου Αγρινίου Παύλου Π. Μοσχολιού, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση ως απάντηση στα λεγόμενα (κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου) του υποψήφιου δημάρχου Γ.Παπαναστασίου :

«Κρίμα.
Πριν καν αρχίσει τον προεκλογικό του αγώνα, ο κ. Παπαναστασίου έχασε την ψυχραιμία του.
Αντί δημιουργικών προτάσεων, ανέπτυξε σήμερα ένα υβρεολόγιο και παρουσίασε ένα λιβελογράφημα.
Αντί κριτικής, κατέφυγε στη διαστρέβλωση της πραγματικότητας και τη λασπολογία.
Θύμισε σε όλους μας, παλιές, ξεπερασμένες και καταδικασμένες από τον ελληνικό λαό πρακτικές.
Αποκαλύφθηκε.
Δεν θα τον ακολουθήσουμε στον κατήφορο, που ξεκίνησε τόσο πρόωρα.
– Οι πολίτες του Αγρινίου, γνωρίζουν ότι ο Δήμος τους είναι από τους πλέον υγιείς οικονομικά Δήμους της χώρας, γιατί διαθέτει μια δημοτική αρχή που λειτούργησε και λειτουργεί σεβόμενη και το τελευταίο ευρώ του δημότη, με πλήρη διαφάνεια, δημοσιοποιώντας την παραμικρή δαπάνη στο διαδίκτυο.
– Οι πολίτες του Αγρινίου, γνωρίζουν ότι ο Δήμος τους είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη και λειτουργία δομών κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης, στηρίζοντας πάνω από 4.000 συνδημότες μας, γιατί διαθέτει μια δημοτική αρχή που αγωνίζεται να αντιμετωπίσει τις τραγικές επιπτώσεις που έχουν για το λαό μας οι ασκούμενες κυβερνητικές πολιτικές.
– Οι πολίτες του Αγρινίου, γνωρίζουν ότι ο Δήμος τους είναι πρωταθλητής στην απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων, με δημοπράτηση έργων προϋπολογισμού 162.000.000 ευρώ στο ΕΣΠΑ, που όταν ολοκληρωθούν θα αλλάξουν το τοπίο στην περιοχή, γιατί διαθέτει μια δημοτική αρχή που οργάνωσε και προετοίμασε σωστά τις υπηρεσίες, παρούσα σε όλα τα κέντρα λήψης των αποφάσεων, μια δημοτική αρχή δράσης και αποτελέσματος.
Προφανώς, ο κύριος Παπαναστασίου, όντας απασχολημένος με την εναγώνια αναζήτηση ρόλου είτε στη Βουλή είτε στην Περιφέρεια, αγνοεί την πραγματικότητα.
Συνεχίζει ακόμη και σήμερα, να παρουσιάζει ουσιαστικό έλλειμμα γνώσης και επεξεργασμένων προτάσεων για το μέλλον του Δήμου».

Αγρίνιο 21 Μαρτίου 2014

Θέματα που ενδιαφέρουν

12 Σχόλια

 1. taserni

  θΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΜΟΧΟΛΙΕ ….Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!

 2. Γιώργος Κ.

  Αν κάποιος δεν θέλει να δεί, δεν βλέπει…. Παιδικές χαρές δεν έγιναν; Η περιοχή του τρένου έτσι ήταν; Οι πεζόδρομοι προϋπήρχαν; Βιολογικός καθαρισμός, παρατριχώνιος δρόμος που ξεκίνησε, έργο που υποδηλώνει ότι προϋπήρχε προγραμματισμός, θα μπορούσα να αναφέρω και άλλα πολλά.
  Ο κ. Παπαναστασίου σαν νέος άνθρωπος, θα έπρεπε να αναφερθεί στον δικό του προγραμματισμό, χωρίς μικροκομματικές επιθέσεις. Άν κάποιος ευθύνεται για την μέχρι τώρα πορεία του είναι το κόμμα του, που τον χρησιμοποιεί κατά το δοκούν, για να τον φάει. Θα δείτε, δεν τον ψηφίζουν οι δικοί του ο Δήμαρχος του έφτεξε; για τον οποίο εν πάσει περιπτώσει θα έπρεπε σαν νέος άνθρωπος να μιλά με μεγαλύτερο σεβασμό, δίνοντας έτσι το δικό του μέτρο. Μάλλον έργο ολεθρίων συμβούλων πάλι είναι αυτή η τακτική και θα την πληρώσει. Οι Αγρινιώτες δεν είναι τυφλοί.

 3. Μαίρη Τ.

  Αφού είναι ο δήμος Αγρινίου απ’ τους πλέον υγιείς οικονομικά της χώρας, κύριε Μοσχολιέ, γιατί υπάρχουν γειτονιές περιμετρικά της πόλης με χωματόδρομους γεμάτους με λακκούβες και χωρίς φωτισμό, γιατί δεν υπάρχει ένα καταφύγιο για αδέσποτα, γιατί το πάρκο το κάνατε χειρότερο απ’ ότι ήταν πριν, με παραλείψεις για μικρά παιδιά, γιατί υπάρχουν στα πεζοδρόμια κάτι λάκκοι κενοί και παραλίγο να τσακιστώ μόλις χθες πατώντας στο κενό; Για να μην αναφέρω περισσότερα.
  Πρωτοπόρος στην ανάπτυξη ο δήμος Αγρινίου;Πες μας ένα αναπτυξιακό έργο που δεν το γνωρίζουμε! Εδώ δεν μας άφησαν τίποτε κι εσείς μιλάτε για ανάπτυξη;
  Σοβαρευτείτε λίγο, γιατί δεν απευθύνεστε σε ξένους. Αντί ν’ απολογηθείτε για έναν δήμο που οπισθοδρομεί αντί να πάει μπροστά, μας τον παρουσιάζετε κι ως πρότυπο;

 4. ΠΑΝΕ-6

  ΓΙΩΡΓΟ Κ. ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ…ΠΑΤΡΩΝ. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ. ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ. ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΟΝ ΚΟΜΟΒΟ ΣΤΑΔΙΟΥ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ. ΟΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΙΑ ΤΥΦΛΟΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

 5. Σωστός!

  Συμφωνώ απόλυτα ΠΑΝΕ-6, ο καθένας θα πάρει αυτό που του αρμόζει! Στις εκλογές όμως δεν αποφασίζουν μόνο οι ανώνυμοι σχολιαστές του διαδικτύου ή τα παπαγαλάκια και ο κάθε γραφικός του Facebook…!Υπομονή, δυο μήνες έμειναν, δε χρειάζεται να έχεις άγχος (αυτό άστο για τους υποψηφίους) και ο λαός θα αποφασίσει!

 6. ΠΑΝΕ-6

  ΣΩΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΕΠΩΝΥΜΑ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ…ΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ. ΕΥΤΥΧΩΣ… ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ…

 7. Γιώργος Κ.

  Αν δεν γράφω το όνομά μου ολόκληρο δεν το κάνω για να βρίσω. Δεν έχω ανάγκη ούτε να γλύψω κανένα αλλά ούτε και να με λιβανίσει κανένας, αυτά…..

 8. ΠΑΝΕ-6

  ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΔΙΑΛΟΓΟ. ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΤΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

 9. Μαίρη Τ.

  Σωστός!: Αφού κι εγώ ανώνυμη είμαι, αναφέρεσαι και σε μένα. Πες μου τι δεν είναι αλήθεια απ’ αυτά που γράφω στο παραπάνω σχόλιό μου; Εγώ κατάγομαι από χωριό πέρα και πάνω απ’ τον Άγιο Βλάση, κατοικώ κι εργάζομαι όμως στο Αγρίνιο. Ξέρεις πόσες φορές πήγα να σκοτωθώ σ’ αυτήν την εθνική οδό Αγρίνιο – Καρπενήσι; Δεν ευθύνεται ο δήμαρχος, θα μου πεις! Ευθύνεται γιατί δεν ενεργεί ,σου απαντάω εγώ! Αλλά και γι’ αυτά που ευθύνεται τι έκανε;
  Εγώ μια ζωή Κ.Κ.Ε. ψήφιζα. Στις δημοτικές εκλογές όμως, ποτέ δεν ψήφισα κομματικά! Και το Μοσχολιό τον ψήφισα την προηγούμενη φορά κι έβγαλα τα μάτια μου! Θα έκανε εγκαίνια διάβασα στην πλατεία του Αγίου Βλασίου σήμερα Κυριακή. Θα πήγαινε μάλιστα και η φιλαρμονική! Χάθηκε ένας νέος άνθρωπος που τον γνώριζα μάλιστα και τον γλίτωσε από εξευτελισμό! Άλλο πως δείχνουν την πλατεία οι φωτογραφίες, όποιος όμως τη δει από κοντά, μια κουτσουλιά πράμα είναι. Πόσο να στοίχισε άραγε;
  Φυσικά και στις δημοτικές εκλογές δε θα ψηφίσουν οι ανώνυμοι (όπως εγώ κι εσύ – είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα).! Τους επώνυμους όμως του facebook γιατί τους αναφέρεις και μάλιστα τους χαρακτηρίζεις ως παπαγαλάκια ή γραφικούς; Σου χαλάνε τη γνώμη που έχεις για κάποιον υποψήφιο; Μήπως εσύ τελικά είσαι το παπαγαλάκι και ο γραφικός;
  Δεν είχα σκοπό να γίνω σχολιάστρια. Βλέποντας όμως κάποιες απαράδεκτες βλακείες κάποιων που μας θεωρούν για τόσο ηλίθιους, το αποφάσισα!
  Κι άρχισα με όρεξη! Και θα γράφω πάντα αλήθειες κι ας τσούζουν μερικούς…

 10. adam

  Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΕΝΟΣ ΓΥΦΤΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΣΤΑ ΑΣΑΝΣΕΝ ,,ΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ,ΓΕΩΡΓΩΝ ΤΡΙΓΥΡΩ.ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ,ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ!!!!
  ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΓΝΩΣΤΟΙ,ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ.
  Υ.Γ.
  ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΑΔΙΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙΝΕ ΤΟΝΟΥΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΘΩΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΗ ΠΑΙΔΙΑ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΠΟΥ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ.
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.