Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020

Απάτη στο όνομα του “Παναγία Ελεούσα”

monada_agrinio2Aνακοίνωση εξέδωσε το Δ.Σ. του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «Παναγία Ελεούσα»κάνοντας λόγο για ομάδα επιτηδείων που πουλά αντικείμενα στην Αιτωλοακαρνανία και σε όμορους νομούς, ισχυριζόμενη πως τα έσοδα είναι για τη στήριξη του εργαστηρίου, ενώ απο το Δ.Σ τονίζεται πως καμία σχέση δεν έχει το εργαστήρι “Παναγία Ελεούσα” με την ομάδα αυτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι νέοι με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», νομού Αιτωλ/νίας (Μεσολόγγι-Αγρίνιο), εύχονται σε όλους τους κατοίκους του νομού Αιτωλ/νίας και των ομόρων νομών, υγεία, χαρά και ευημερία.

Με έντονη δυσαρέσκεια και λύπη πληροφορηθήκαμε ότι ομάδα επιτήδειων περιέρχεται, κατά καιρούς, κατοικίες, καταστήματα, γειτονιές πουλώντας διάφορα μικροαντικείμενα υπέρ των σκοπών του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», όπως συνέβη πρόσφατα στην Πρέβεζά, στην Άρτα και στο νομό μας.

Θέλουμε να δηλώσουμε κατηγορηματικά ότι ουδεμία σχέση έχουμε με αυτού του είδους τις ενέργειες και ότι κατά τα 24 χρόνια λειτουργίας μας ουδέποτε υιοθετήσαμε αυτή την πρακτική για την εξυπηρέτηση των αναγκών του Εργαστηρίου μας, διότι είναι ξένη προς τη φιλοσοφία και τις αρχές μας.

Λυπούμαστε ειλικρινά, επειδή τέτοιου τύπου πράξεις πλήττουν το φορέα μας, εξαπατούν τους συνανθρώπους μας και υποβιβάζουν το επίπεδο του πολιτισμού και της καθημερινότητάς μας.

Με ιδιαίτερη τιμή

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.