Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Διέκοψαν πεζοί την κυκλοφορία οι αγρότες στην Ερμίτσα (φωτο)

IMGP0053Συνέχεια των κινητοποιήσεων για τους αγρότες της περιοχής σήμερα, με αποκλεισμό της εθνικής οδού, στην περιοχή του κόμβου της Ερμίτσας.Στη διαμαρτυρία συμμετείχαν αγρότες-μέλη της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων , ενώ παραβρέθηκαν  και μέλη σωματείων , τοπικά στελέχη του ΚΚΕ  αλλά και εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ. Παρών ήταν και ο Γραμματέας της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου κ. Ζερης και το μέλος της Νομαρχιακής Γραμματείας κ. Κολοβός. Οι αγρότες διέκοψαν την κυλοφορία στο δρόμο πεζοί, για μισή περίπου ώρα.Οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται, με συμμετοχή αντιπροσωπείας της Ομοσπονίας και του μπλόκου της Ερμίτσας  στο μπλόκο Νίκαιας, ενώ την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 νέο συλλαλητήριο θα λάβει χώρα στο μπλόκο της Ερμίτσας, όπου θα ληφθούν και αποφάσεις για την περαιτέρω κλιμάκωση του αγώνα.

IMGP0035

IMGP0063

IMGP0097

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Τι ώρα;

    Αφορολογητο στα 700.000 ευρα τωρα! οχι αποδειξεις, οχι φπα, οχι πετρελαιο, οχι πλαστικα σε θαλασσες και ακτες! Γιουαααααα!

  2. Κακος χαμος

    Στη δεύτερη φωτογραφία δεν υπάρχει ούτε ένας αγρότης και αυτό είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα.Ούτε ένας είναι ρεκόρ. Και σ’ ανώτερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.