Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2020

Απίστευτο! Κατέγραψαν UFO στην Αρχαία Ολυμπία (video)


To περιστατικό αναστατώνει τον Πύργο Ηλείας

Μία μυστήρια λάμψη παρατήρησε στον ουρανό ένας κάτοικος Πύργου Ηλείας και την κατέγραψε στο κινητό του τηλέφωνο.

Μετά το δημοσίευμα της Pravda για τα εξωγήινα battleships που πλησιάζουν τη Γη, ένα περιστατικό με Α.Τ.Ι.Α. στην Ελλάδα αναστατώνει τον Πύργο Ηλείας.

Η καταγραφή του UFO στον Πύργο έγινε στις αρχές Ιανουαρίου. Ο αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο (Α.Τ.Ι.Α.) σε περιοχή κοντά στην Αρχαία Ολυμπία.

Ο αυτόπτης μάρτυρας που κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο το UFO στον Πύργο δήλωσε: «Ξαφνικά όλα τα φώτα και οι ηλεκτρικές συσκευές στο σπίτι άρχισαν να τρεμοπαίζουν, μέχρι που έπεσε το ρεύμα. Αμέσως βγήκα έξω και είδα ένα φωτεινό αντικείμενο να κινείται στον ουρανό, πολύ κοντά μου. Τότε πήρα το τηλέφωνό μου και άρχισα να το καταγράφω. Ήταν στρογγυλό, λαμπρό, λευκό και αθόρυβο. Η κίνησή του ήταν τόσο γρήγορη που στην αρχή δεν ήξερα τι κατέγραφα. Μένω κοντά στην Αρχαία Ολυμπία και έχω καταγράψει αρκετές φορές τέτοια αντικείμενα».

Το αντικείμενο δεν μοιάζει ούτε με αεροπλάνο, αλλά ούτε με πουλί (γλάρος) και δεν έχει ακόμα εντοπιστεί η προέλευση του. Δείτε το βίντεο με το ΑΤΙΑ στον Πύργο Ηλείας:

Το ενδιαφέρον είναι οτι τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πολλές μαρτυρίες για Α.Τ.Ι.Α. στην περιοχή της Ηλείας και Αρχαίας Ολυμπίας. Οι κάτοικοι στις μεταξύ τους συζητήσεις εκφράζουν την άποψη οτι κάτι περίεργο συμβαίνει στην περιοχή. Αυτή είναι πάντως η πρώτη φορά που ένα UFO καταγράφεται σε βίντεο.

Κάποιοι άλλοι βέβαια δίνουν διαφορετικές εξηγήσεις για τα περίεργα φαινόμενα στην Ηλεία. «Μήπως φταίει ο… καπνός;» λένε, κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
parapolitika.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.