Παρασκευή, 14 Αυγούστου, 2020

“Απαιτούμε από τους βουλευτές της Αιτωλοακαρνανίας να μην ψηφίσουν τα μέτρα”, λένε οι αγρότες

CA9D91E18976D1A7ADC61C5098FF90D3Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αγροτών Αιτωλοακαρνανίας ανακοινώνει τις αποφάσεις της μετά από το συλλαλητήριο της 18ης Νοεμβρίου στην Αθήνα. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής:

Σας ανακοινώνουμε τις αποφάσεις της Συντονιστικής Επιτροπής μετά από το μαζικό συλλαλητήριο της 18ης Νοεμβρίου στην Αθήνα.
1.  – ταφόπλακα για τη φορολόγηση και το ασφαλιστικό των αγροτών. Όποιος εκπρόσωπος μας στη Βουλή ψηφίσει τα μέτρα αυτά θα θεωρείται ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ και θα αντιμετωπίζεται ανάλογα.
2. Στηρίζουμε τις προτεινόμενες αλλαγές στο νομοσχέδιο – λαίλαπα όπως αναφέρονται στο Ψήφισμα που εγκρίθηκε κατά την διάρκεια της Πανελλαδικής Κινητοποίησης Αγροτών – Κτηνοτρόφων – Αλιέων  και αυτό παραδόθηκε στη Βουλή των Ελλήνων στις 18/11/2015.
3. Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά της Αστυνομίας τόσο για τις ενέργειες που έκανε για να εμποδίσει την έγκαιρη μετάβαση μας στην Αθήνα αλλά και για την ακραία και βίαιη συμπεριφορά των ΜΑΤ κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας.
4. Κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις σε περίπτωση που η Κυβέρνηση, μέσω της ψήφισης του νομοσχεδίου, προχωρήσει για άλλη μια φορά σε αθέτηση των υποσχέσεων της προς τους Αγρότες, όπως αυτές έχουν διατυπωθεί από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.
5. Καλούμε όλους τους παραγωγικούς φορείς του νομού να κατανοήσουν και να στηρίξουν τα δίκαια αιτήματα του Πρωτογενή Τομέα, που μαζί με τον Τουρισμό είναι τα μόνα ικανά αναπτυξιακά μέσα να μας βγάλουν από την κρίση.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 Ψήφισμα 2 Ψήφισμα 1 Ψήφισμα 3

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

 1. Κώστας Παπασπύρου

  Εντάξει είναι σίγουρο ότι δεν θα τα ψηφίσουν ειδικά ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος και η συνδικαλίστρια απ’το Μεσολόγγι Μαρία Τριανταφύλλου.

 2. antikeimenikos

  Ρε παιδιά αν θέλατε να μην ψηφιστούν τα μέτρα γιατί ψηφίσατε αυτούς που τα είχαν συμφωνήσει;
  Γιατί πχ δεν ψηφίσατε ΚΚΕ;

  Μήπως θα πρέπει να προσέχετε όταν ραντίζετε τα χωράφια να μην αναπνέετε το φάρμακο;

 3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ

  Στην ΕΝΩΣΗ να σας λύσει τα προβλήματα παιδιά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.