Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Απαντά το Εργατικό Κέντρο Ναυπάκτου

 Το Εργατικοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας με ανακοίνωση του απαντά σε

 

 

δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας που το εμπλέκει σε σε σκάνδαλο με αόρατα σεμινάρια. Αναλυτικά στην απάντηση αναφέρεται:

1.   Στο εργατικό Κέντρο ουδέποτε επελήφθη το ΣΔΟΕ ούτε διενεργήθηκε έλεγχος σχετικά με την νομιμότητα των εν λόγω δράσεων.

2.   Οι αιτιάσεις του εν λόγω ρεπορτάζ σχετικά με δήθεν «εικονικούς εργαζόμενους που παρακολούθησαν,  εικονικούς εκπαιδευτές, εικονικά τιμολόγια κλπ,» το λιγότερο αποτελούν φαντασιώσεις του δημοσιογράφου, ή αυθαίρετα εξομοιώνει εμάς με άλλους που ουδεμία σχέση έχουμε.   Προκαλούμε και φιλοξενούμε τον εν λόγω δημοσιογράφο να πραγματοποίηση έρευνα ο ίδιος με δική μας διευκόλυνση, για να διαπιστώσει ότι οι εν λόγω δράσεις πραγματοποιήθηκαν νομιμότατα.

3.   Τα κροκοδείλια δάκρυα των «λειτουργών της ενημέρωσης» για τα κονδύλια του Ευρωπαϊκού κοινωνικού ταμείου  τα οποία δήθεν σπαταλήθηκαν από τις Εργατικές Ενώσεις, αποκαλύπτουν την εμπάθεια τους, η οποία τεκμηριώνεται με την επιλεκτική επίθεση του  εναντίον των εργατικών συνδικάτων μόνον  «ξεχνώντας, τυχαία άραγε, τους υπόλοιπους που μνημονεύονται στην εισαγωγή του». Αν προσπαθούν να αποθαρρύνουν τη δράση μας προς όφελος των προστατών τους, τους απαντάμε ευθέως ότι δε θα κάμψουν το φρόνημα μας, αν πάλι επιδιώκουν παρέμβαση στο επικείμενο συνέδριο της ΓΣΕΕ τους απαντάμε, έχουν γνώση οι φύλακες.

4.   Για λόγους δημοσιογραφικής δεοντολογίας, τους καλούμε, «αν τη συναισθάνονται και ακόμα τη σέβονται τα έντυπα» απαιτεί να αποκαταστήσει την αλήθεια και την πραγματικότητα σε ότι συκοφαντικά μας αποδίδονται.

5.   Για δε τις 120.000 ευρώ που για λόγους εντυπωσιασμού και ανακριβώς αναγράφονται, αφορούν το συνολικό κόστος των 12 προγραμμάτων που πραγματοποιήθηκαν, και δεν έχει σε τίποτε να κάνει με τα έξοδα υλοποίησης που αναλογούν μόνο στα έξοδα του Εργατικού κέντρου και δεν υπερβαίνουν τα 1.000 ανά πρόγραμμα περίπου.

ΑΠΟ ΤΟ Ε.Κ.Ν.Δ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.