Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Απαντήσεις Nαυπακτιακού για το θέμα του προπονητή

Απαντήσεις Nαυπακτιακού για το θέμα του προπονητή

Απάντησεις για τα σενάρια που διακινούνται αναφορικά με τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Λ.Παπαχρήστο επιχειρεί να δώσει η διοίκηση του  Π.Α.Σ. Ναυπακτιακού Αστέρα. Εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Ναυπακτιακού Αστέρα αισθάνεται την ανάγκη να δώσει απαντήσεις και σαφείς διευκρινήσεις στα όσα κυκλοφορούν  και γράφονται για  την αλλαγή προπονητή και επιστροφή παλαιών παραγόντων και εμπλοκή τους στα διοικητικά του συλλόγου.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά  ότι τα περί  εμπλοκής  στα διοικητικά του συλλόγου παλαιών παραγόντων είναι ψευδής  και ανυπόστατα και είναι  στη φαντασία κάποιων  που εσκεμμένα προσπαθούν να δημιουργήσουν  εντυπώσεις και να ακυρώσουν την διοίκηση και μία προσπάθεια   που γίνεται στην ομάδα  εδώ και περίπου δύο χρόνια, ώστε η ομάδα να σταθεί στα πόδια της σε υγιείς βάσεις κάτω από μεγάλες δυσκολίες λόγο της κρίσης που βιώνουμε όλοι μας.

Οι κύριοι αυτοί είναι γνωστοί έχουν ονοματεπώνυμο και  τους γνωρίζει πολύ καλά ο φίλαθλος κόσμος της Ναυπάκτου  , είναι αυτοί που έχουν ακυρώσει όλες τις προσπάθειες και των προηγούμενων διοικήσεων και  ήθελαν να λαμβάνουν αποφάσεις χωρίς να είναι  μέλη του Δ.Σ. και χωρίς να βάζουν χρήματα ήθελαν να ελέγχουν ακόμα και τα οικονομικά  της  ομάδας και ταυτόχρονα να σπιλώνουν ανθρώπους  που ματώνουν οικονομικά για την ομάδα.

Εμείς θέλουμε να μας αναφέρουν  ποιοι είναι οι άνθρωποι που ήθελαν να βοηθήσουν την ομάδα  και εμείς τους αποτρέψαμε. “Μήπως είναι αυτοί που μας παρότρυναν το καλοκαίρι να συνεχίσουμε την προσπάθεια  και θα μας βοηθούσαν και μετά από δέκα ημέρες εξαφανίστηκαν;”

Όσο αφορά την αλλαγή προπονητή :

Για το  ποιος θα είναι προπονητής της ομάδος υπεύθυνη είναι η διοίκηση η οποία  έλυσε την συνεργασία με το κ. Παπαχρήστο για οικονομικούς λόγους, διότι ζήτησε να του καταβληθούν τα χρήματα  με επιταγές μέχρι τέλους της περιόδου. Όσον αφορά για τα υπονοούμενα τα οποία άφησε σε συνέντευξη του  σε ραδιοφωνικό σταθμό σχετικά ότι έφερε κόσμο στο γήπεδο και πολλούς παράγοντες οι οποίοι είχαν άλλη σκέψη και έκανε λάθος που συνέβη αυτό, τον πληροφορούμε ότι τα εισιτήρια από τους αγώνες εντός έδρας ήταν τα ίδια πλην το παιχνίδι με τον Όμηρο (το οποίο δεν κέρδισε) δεν σεβάστηκε την προσπάθεια που έκαναν κάποιοι και έφεραν την ομάδα εκεί για να έρθει αυτός προπονητής . Όσο αφορά για τους παλιούς  παράγοντες ( μήπως εννοεί τον κ. Σφαέλο) δεν ξέρουμε  ποιους εννοεί και αν τους γνωρίζει προσωπικά , με αυτές τις δηλώσεις του ακυρώνει συνολικά την προσπάθεια αυτής της διοίκησης και της ομάδος γενικότερα και λυπούμαστε για τις απόψεις του. Του ευχόμαστε καλή τύχη .Νέος προπονητής της ομάδας είναι ο Δημήτρης Τομπάζης. Αυτή είναι η απόφαση της διοίκησης.

Ευτυχώς για την ομάδα και δυστυχώς για κάποιους (λίγους ) υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε την ομάδα και είναι πάρα πολλοί .<<Το  ποιοι είναι και πόσοι είναι ( Για τους λίγους) θα τους αφήσουμε  με την απορία τους .>> Η ομάδα έχει διοίκηση και δεν αφήνουμε κανέναν να μας ακυρώσει, δεν είμαστε επαγγελματίες παράγοντες κάνουμε την προσπάθεια μας και με λάθη ενδεχομένως  , ζητάμε την συμπαράσταση όσων αγαπάνε την ομάδα ώστε να πετύχει το στόχος της που δεν είναι άλλος από την άνοδο.

Υ.Γ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που μέχρι τώρα έχουν βοηθήσει και έχουν στηρίξει αυτή την προσπάθεια σε δύσκολους πραγματικά καιρούς.-

Για το Δ.Σ. ο πρόεδρος

Αλμπάνης Αθανάσιος.

nafpaktianews.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.