Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Απεργία: Σε συγκεντρώσεις καλούν ΠΑΜΕ και Σύλλογοι Εκπαιδευτικών

Απεργία: Σε συγκεντρώσεις καλούν ΠΑΜΕ και Σύλλογοι Εκπαιδευτικών

Ημέρα γενικής απεργίας που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ η αυριανή , Τρίτη 7 Μαρτίου,για τα νέα επώδυνα μέτρα που “κλειδώνουν” αυτές τις ημέρες.Στο Αγρίνιο το ΠΑΜΕ καλεί στην απεργιακή του συγκέντρωση στις 10 το πρωί στην κεντρική πλατεία (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΆΛΕΣΜΑ).Παράλληλα σε συγκέντρωση στις 10.π.μ. στο κέντρο του Αγρινίου καλούν και η Β΄ΕΛΜΕ και ο Σύλλογος  Εκπαιδευτικών  Π.Ε. Αγρινίου-Θέρμου, χωρίς απαραίτητα η δική τους συγκέντρωση να ταυτίζεται με του ΠΑΜΕ.

Το κάλεσμα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Μετά από έκτακτη απόφαση της ΔΟΕ σας καλούμε να πάρετε μαζικά μέρος στην 24ωρη γενική απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για σήμερα 7 Φλεβάρη.
Συνάδελφοι απεργούμε για να μην περάσει η επικίνδυνη και αντιλαϊκή πολιτική της ΤΡΟΙΚΑΣ και της κυβέρνησης Παπαδήμου. Τα καινούρια απάνθρωπα μέτρα έρχονται να αποτελειώσουν τον κόσμο της εργασίας. Για μας τους εκπαιδευτικούς οι ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ θα προκύψουν μέσω: συγχωνεύσεων- καταργήσεων σχολείων, αξιολόγησης, μη πρόσληψης αναπληρωτών-ωρομισθίων, ειδικοτήτων.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
Συνάδελφοι διευθυντές, ενημερώστε τους εκπαιδευτικούς του σχολείου σας για την απεργιακή συγκέντρωση στις 10:00 π.μ. στο κέντρο του Αγρινίου

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Ο Πρόεδρος            Η Γεν. Γραμματέας

Αδάμης Σπύρος    Σιδέρη Χριστίνα

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.