Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Απεργούν και οι έμποροι και καλούν σε δική τους συγκέντρωση

Απεργούν και οι έμποροι και καλούν σε δική τους συγκέντρωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου σε ειδική συνεδρίασή του στις 11-10-2012, στα πλαίσια και των αντίστοιχων αποφάσεων της Ομοσπονδίας μας (ΟΕΣΒΔΕΝ) και της Συνομοσπονδίας (ΕΣΕΕ), αποφάσισε την δυναμική συμμετοχή του Συλλόγου στη γενική πανελλαδική  πανεμπορική απεργία της 18ης Οκτωβρίου. Αξιοσημείωτο πως καλεί σε δική του συγκέντρωση στον πεζόδρομο της Παπαστράτου. Εκτός απροόπτου θα πρόκειται για την 3η συγκέντρωση εκείνης της ημέρας καθώς στην πλατεία θα λάβει χώρα η συγκέντωση του ΠΑΜΕ και στην πλατεία Ειρήνης των Φορέων και της ΑΔΕΔΥ. Στην προηγούμενη απεργία ο Σύλλογος δεν είχε καλέσει σε συγκέντρωση λόγω των διαφορετικών απόψεων στο εσωτερικό του.

Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου σε ειδική συνεδρίασή του στις 11-10-2012, στα πλαίσια και των αντίστοιχων αποφάσεων της Ομοσπονδίας μας (ΟΕΣΒΔΕΝ) και της Συνομοσπονδίας (ΕΣΕΕ), αποφάσισε την δυναμική συμμετοχή του Συλλόγου στην ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012, με τις παρακάτω μορφές και δράσεις:

  1. Καθολικό 24ωρο κλείσιμο καταστημάτων στις 18-10-2012.
  2. Την ίδια μέρα, 18-10-2012, κατάληψη της Δ.Ο.Υ. Αγρινίου στις 8:00 πμ.
  3. Μετά την κατάληψη της ΔΟΥ συγκέντρωση στον πεζόδρομο της Παπαστράτου, διανομή ενημερωτικού υλικού και μετάδοση ηχητικών μηνυμάτων.
  4. Άμεση διανομή απεργιακού υλικού, αφίσες, προκηρύξεις και ειδικά Δελτία Τύπου, ανάρτηση πανό με θέματα αιχμής σε κεντρικά σημεία της πόλης και κυκλοφορία αυτοκινήτου με το απεργιακό μήνυμα και κάλεσμα.

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΕΝΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ – ΤΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

 

                                                             ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.