Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Αποκλεισμένη ηλικιωμένη στο Λαμπίρι…

Αποκλεισμένη ηλικιωμένη στο Λαμπίρι…

Λαμπίρι-κατολισθήσεις 1
Ως γνωστόν το περασμένο διάστημα σε πολλά σημεία του επαρχιακού δικτύου, ορεινού και μη, της Αιτωλοακαρνανίας σημειώθηκαν σοβαρά προβλήματα από τις κατολισθήσεις και τις διαβρώσεις που προκάλεσε η κακοκαιρία.
Θα θίξουμε μία περίπτωση στο Λαμπίρι: Μια κατοικία όπου διαμένουν δύο άτομα, μια υπερήλικη 87χρονη και ο γιος της, εδώ και δύο μήνες δεν είναι πλέον προσβάσιμη με όχημα καθώς o μοναδικός δρόμος για τον οικισμό (θέση Παπαβρύση- Άη Λιας- Σπαρτολακούλα-Σχολείο) έχει καταστραφεί από τα έντονα καιρικά φαινόμενα .
Η οικογένεια έχει ενημερώσει για το πρόβλημα, η ίδια και μέσω του προέδρου της κοινότητας, τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Αγρινίου και το οικείο αστυνομικό Τμήμα. Το αίτημα της είναι οι χειριστές των μηχανημάτων που ανέλαβαν την διάνοιξη του δρόμου να ολοκληρώσουν το έργο τους.
Το agrinionews.gr δίνει βήμα στην ανάδειξη του ζητήματος, χωρίς να είναι σε θέση να έχει ιδία άποψη για την κατάσταση του δρόμου παρά μόνο από τις φωτό που έλαβε και δημοσιεύει , γιατί εκτιμά πως στην περίπτωση που μια ηλικιωμένη είναι αποκλεισμένη δεν πρέπει να υπάρχει χρονική καθυστέρηση και ο δρόμος να ανοίξει άμεσα.
Λαμπίρι-κατολισθήσεις 2 Λαμπίρι-κατολισθήσεις 3 Λαμπίρι-κατολισθήσεις 4 Λαμπίρι-κατολισθήσεις 5 Λαμπίρι-κατολισθήσεις 6

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.