Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Απολογισμός και ευχαριστίες για το 10ο Lake Party (video)

Απολογισμός και ευχαριστίες για το 10ο Lake Party (video)

Ανακοίνωση των διοργανωτών του 10oυ Lake Party:

Ένα ακόμη διήμερο Lake Party έφτασε στο τέλος του… η εμπειρία ανεπανάληπτη για όλους τους Lakers, η διασκέδαση ξανά στα ύψη και κάπως έτσι το καλοκαίρι μας αποχαιρετά με τις πιο γλυκές αναμνήσεις , αλλά και μια υπόσχεση…

Χιλιάδες lakers αγκάλιασαν για μία ακόμη φορά αυτό το ξέφρενο πάρτυ, κατακλύζοντας από νωρίς τις όχθες της λίμνης Τριχωνίδας και έζησαν μαγικές και έντονες στιγμές διασκέδασης. Μεγάλη ήταν η συμμετοχή για ακόμη μια φορά, στα lake sports και lake volley και τις δύο ημέρες ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο.

Τη Πέμπτη 20 Αυγούστου, ο Κωστής Μαραβέγιας (ή γνωστός και ως Maraveyas ilegál ) έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στη σκηνή του Lake Party, μοιράζοντας νότες χαράς, κάνοντας μας παράλληλα συνταξιδιώτες στα μουσικά του ταξίδια.

Την Παρασκευή 21 Αυγούστου, ο ρυθμός, η ένταση, τα shows και οι εκπλήξεις είχαν τον πρώτο λόγο! Το πρόγραμμα άνοιξαν οι Nevermind υποδέχοντας τους Miss Cherry και την εντυπωσιακή Ήβη Αδάμου! Τα πάνω κάτω στην συνέχεια έφεραν οι Stavento επι σκηνής “σηκώνοντας” παλιρροΐκό κύμα διασκέδασης, με αποτέλεσμα να μετατρέψουν το party σε μια μεγάλη και πιο κεφάτη παρέα !!!

Κι ενω τα shows διαδέχονταν το ένα το άλλο και τα πυροτεχνήματα έκαναν την νύχτα μέρα, την διασκέδαση ανέλαβαν οι Djs… Στα decks ανεβαίνει ο Nick Katsigiannis, υποδέχοντας τη Mariaantwna, τους Slick Beats αλλά και τον Agent Greg και όλοι μαζί ξεσήκωσαν όλους τους Lakers μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Eυχαριστούμε πολύ, όλους εσάς που μοιραστήκατε μαζί μας για μια ακόμη φορά την εμπειρία του Lake Party.Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς , τους χορηγούς επικοινωνίας, αλλά και το team της διοργάνωσης που έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και σ’ αυτό το Lake Party.
Σας περιμένουμε στο επόμενο Lake Party για ακόμη δυνατότερες εμπειρίες και αξέχαστες στιγμές και να διασκεδάσουμε ξανά, όπως μόνο εμείς οι Lakers ξέρουμε και μπορούμε…κι αυτό είναι η υπόσχεση!!!

#stay_tuned #lakers #LakeParty_Trichonida #Ktima_Pithari

Φωτογραφικό υλικό:
https://drive.google.com/folderview?id=0BxvmpRO8XTGKfmh0czVzQm5RRDlQVS14anBnZjFrVFlxbzQtdVR3RWVyMC1xNzdXbzhEMlE

https://www.facebook.com/lakepartytrixonida?fref=ts

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.