Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Απονεμήθηκαν οι βεβαιώσεις στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Μεσολογγίου

Απονεμήθηκαν οι βεβαιώσεις στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Μεσολογγίου

foto3

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο χώρο του Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου η απονομή των βεβαιώσεων των εκπαιδευομένων που παρακολούθησαντα προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.
Η απονομή έγινε από το δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου Νίκο Καραπάνο, ο οποίος κατά την ομιλία του σημείωσε πωςεπιδίωξη του Κέντρου «…είναι η αύξηση συμμετοχής των μελών της κοινωνίας μας που είτε ανήκουν σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες, είτε η ανάγκη της επιβίωσής τους έθεσε στο περιθώριο την δυνατότητα επιμόρφωσης».
Ο Νίκος Καραπάνος, επεσήμανε επίσης ότι «Η επιμόρφωση αποτελεί αυτονόητο δικαίωμα κάθε πολίτη. Οι κοινωνικές δομές του δήμου είναι άρτιες, λειτουργούν με υποδειγματικό τρόπο και ανταποκρίνονται πλήρως στο ρόλο και το σκοπό τους. Διαθέτουν ειδικευμένο προσωπικό, κυρίως όμως υπάρχει η θέληση από όλους μας για την συνέχεια και εξέλιξή τους».Παράλληλα δε, ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στην επιτυχή ολοκλήρωση των προγραμμάτων.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, έγινε επίσης προβολή του έργου και των στόχων του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης.
Σε ότι αφορά την συνέχεια των προγραμμάτων, ο Δήμαρχος Μεσολογγίου ανέφερε πως από το αρμόδιο υπουργείο έχει δοθεί η σχετική διαβεβαίωση προς τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ.

foto2

foto1

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.