Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, 2022

Αποστολή της Wall Street Journal στο Αγρίνιο!

Αποστολή της Wall Street Journal στο Αγρίνιο!

Θα έρθει για να αναδείξει τη δουλειά εταιρίας που εδρεύει στην περιοχή…

Σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες του agrinionews.gr τις επόμενες μέρες (και πιθανότατα εντός  του μήνα) πρόκειται να υπάρξει στην περιοχή μας πλήρης αποστολή για επιχειρηματικά θέματα και αφιέρωμα από μια από τις εγκυρότερες εφημερίδες παγκοσμίως! Πρόκειται για την Wall Street Journal, χωρίς να αποκλείεται και άλλο πασίγνωστο ΜΜΕ που όμως ακόμα δεν έχει «κλείσει» για να το μεταφέρουμε με βεβαιότητα. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ο λόγος όμως που θα γίνει αυτή η αποστολή.
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες ο λόγος δεν είναι ο κλασσικός… «κακός» που έχουμε συνηθίσει από όταν ενέσκηψε στη χώρα μας η κρίση, δεν πρόκειται δηλαδή για μια αποστολή που θα δείξει την…ανέχειά μας και την υπανάπτυξη της περιοχής κ.ο.κ.. Αντίθετα θα πρόκειται για ένα εκτεταμένο αφιέρωμα σε πολύ γνωστή και δραστήρια εταιρία της περιοχής μας, που έχει κάνει θραύση στις εξαγωγές εδώ και χρόνια και που τα προϊόντα της-στον τομέα των τροφίμων-έχουν προκαλέσει το έντονο υπερατλαντικό ενδιαφέρον(για λόγους δεοντολογίας δεν αναφέρουμε το όνομα της εταιρία αν και είναι ηλίου φαεινότερον για ποια πρόκειται). Ακόμη, ένα πολύ ενδιαφέρον σημείο είναι ότι θα παρουσιαστεί εκτενώς όλο το μοντέλο ανάπτυξης μιας εταιρίας που αν και μη γηγενής διάλεξε ένα τόπο για τα προϊόντα που μπορεί να παράγει ερχόμενη σε εταιρική συμφωνία με συνεταιρισμό αγροτών από άλλη περιοχή! Και τρίτο ενδιαφέρον αντικείμενο που προκάλεσε το ενδιαφέρον θα είναι ο συνδυασμός παραγωγής-εξαγωγών και ειδικής σχέσης του προσωπικού με την εταιρία που συνηθίζει να ζητά παρατηρήσεις και παράπονα από το δυναμικό της με ανώνυμο ερωτηματολόγιο!
Όλα αυτά ακούγονται πολύ ενδιαφέροντα ενώ σε εποχή κρίσης ίσως έπρεπε η διαφήμιση που θα αποκομίσουμε να κινητοποιήσει και όλους τους εμπλεκόμενους με τα αγροτικά και την παραγωγή. Δεν νομίζουμε να έχει «παίξει» πολλές φορές το όνομα «Αγρίνιο» σε τέτοιου βεληνεκούς media.

Γ.Συμψηρής

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.