Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Τελικό: Συντριπτική νίκη Παπαναστασίου με 66,87%

Τελικό: Συντριπτική νίκη Παπαναστασίου με 66,87%

6

Συγκεντρωτικά Αποτελέσματα στο Δήμο ΑΓΡΙΝΙΟΥ – 207 στα 207 E.T.
Εγγεγραμμένοι Ψήφισαν Συμμετοχή Λευκά/Άκυρα Λευκά/Άκυρα(%) Έγκυρα Έγκυρα(%)
96.540 54.748 56,71% 8.112 14,82% 46.636 85,18%
Συνδυασμοί Επικεφαλής Ψήφοι Ποσοστό
ΑΓΡΙΝΙΟ ΝΕΑ ΑΡΧΗ – ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 31.185 66,87%
ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΓΡΙΝΙΟ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ 15.451 33,13%
    46.636  

Excel

Ιστορικών διαστάσεων είναι το εύρος του αποτελέσματος στο δήμο Αγρινίου καθώς εκλέγεται για πρώτη φορά μετά την μεταπολίτευση δήμαρχος προερχόμενος από τον χώρο της κεντροδεξιάς ενώ η διαφορά είναι η μεγαλύτερη σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις. Ο Γιώργος Παπαναστασίου έλαβε 66,87%, διπλάσιο ποσοστό από τον δήμαρχο Παύλο Μοσχολιο 33,13%! Ο Γιώργος Παπαναστασίου πρώτευσε σε όλες τις ενότητες με διαφορά ενώ στην ενότητα του Αγρινίου κατέγραψε το ποσοστό ρεκόρ 70,57%, στη πόλη μέσα μάλιστα έλαβε 71,13%.

 Πως ψήφισαν οι ενότητες

Ποιος είναι ο Γιώργος Παπαναστασίου

O Γιώργος Παπαναστασίου γεννήθηκε το 1966. Σπούδασε στην Πολυτεχνική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και απέκτησε το Δίπλωμα του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού το 1992. Ως φοιτητής υπήρξε ενεργό μέλος του Φοιτητικού Κινήματος.

Τη στρατιωτική του θητεία υπηρέτησε ως έφεδρος Αξιωματικός του Μηχανικού . Από το 1993 ζει και εργάζεται στο Αγρίνιο ως Μηχανικός.

Το 1998 εκλέχτηκε για πρώτη φορά Νομαρχιακός Σύμβουλος.Το 1999 εκλέγεται Αντιπρόεδρος και στην συνέχεια Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Αιτ/νίας (ΑΝ.ΑΙΤ Α.Ε.).Στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος το 2000 εκλέγεται μέλος της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ τμήματος Αιτ/νίας και στη συνέχεια μέλος της Διοικούσας Επιτροπής.Το 2002 ορίζεται Αντινομάρχης Αιτωλοακαρνανίας.Στις Νομαρχιακές εκλογές του 2002 επανεκλέγεται Νομαρχιακός Σύμβουλος.

Το Μάρτιο του 2004 εκλέγεται πρόεδρος του ΤΕΕ Αιτ/νίας θέση στην οποία επανεκλέγεται και το έτος 2007.Από το Σεπτέμβριο του 2004 έως τον Οκτώβριο του 2005 διετέλεσε αναπληρωτής διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών(Ρίο).Και τέλος μέχρι σήμερα επικεφαλής της Αντιπολίτευσης του Περιφερειακού συμβουλίου Δ.Ε.

Είναι παντρεμένος με την δικηγόρο Ελευθερία Ζαπαντιώτη και έχουν δύο γιούς.

Θέματα που ενδιαφέρουν

10 Σχόλια

 1. kostas

  Ειπαμε το πασοκ ειναι σε πτωση αλλα τοσο χαμηλο ποσοστο εινα ξεφτυλα. Κατι σαν το 0-7 του ολυμπιακου στη γιουβεντους , θα το φυσαμε για χρονια πολλα…Σε 5 χρονια με αλλο υποψηφιο ελπιζω η δημαρχια να γυρισει εκει που ανηκει

 2. GH

  Γουστάρω ησυχία από Ροδίτη, τσούζει πιο πολύ τους ηττημένους!

 3. pol

  Καλή θητεία στον Νέο Δήμαρχο Αγρινίου και εύχομαι και πιστεύω ότι θα φτιάξει ένα ποιο αναγνωρίσιμο Αγρίνιο με πολλά θετικά στοιχεία που διαθέτει ο τόπος,και που τόσα χρόνια βρίσκονταν στην αφάνεια.
  Εύχομαι καλές επιλογές Αντιδημάρχων όταν η περίσταση ορίζει , γιατί έχει άτομα ικανά ,τα οποία κρίθηκαν από το λαό με την ψήφο του να προσφέρουν ουσιαστικά στον τόπο.
  Καλή επιτυχία στην Νέα Αρχή και πιστεύω όλοι οι πολίτες να εκφράζουν την ταπεινή τους γνώμη για διαφορές δραστηριότητες με τα κοινά συμμετέχοντας από την ιστοσελίδα του Νέου Δήμου την οποία θα πρέπει να αναβαθμίσουν για να μην ταλαιπωρούνται οι πολίτες της πόλης σε ουρές χιλιομέτρων για ένα δικαιολογητικό. Ακόμη πιστεύω το τιμολόγιο της ΔΕΥΑ χρειάζεται πλήρη αναπροσαρμογή γιατί το Νερό το κοινωνικό αυτό αγαθό πρέπει να έχει ποιότητα και για την ποιότητα του σήμερα έχει υπερβολικό και Μεγάλο τιμολόγιο. .

 4. NIKOS

  ξεκολλήστε από τα κόμματα.Εδώ μιλάμε για τον τόπο μας.Η δημαρχεία ανήκει εκεί που επιλέγει ο λαός.Θα δούμε και το δικό του έργο και όλοι μαζί θα κρίνουμε και τον νυν δήμαρχο.Υπομονή και θα δούμε.

 5. Νίκος

  Ο Aggelos Hondrogiannis θα έπρεπε να ντρεπεται οταν εκφράζεται με τέτοιες λέξεις κάτω απο την σκέπη του Αγίου Γεωργίου.

 6. Μάριος Θ.

  Αυτή είναι η νοοτροπία πολλών στο Αγρίνιο Rena… Ευτυχώς όμως είναι λίγοι πλέον… Ο Δήμος χρειαζόταν μια αλλαγή για τα πολλά προβλήματα που έχει και για τα οποία ο κύριος Μοσχολιός γύριζε το κεφάλι από την αντίθετη…

 7. Μαίρη Τ.

  Τώρα που κρίθηκε το αποτέλεσμα, όλοι σχολιάζατε!! Εκ του ασφαλούς, όμως! Κάποιοι από εμάς, σχολιάζαμε και πριν και μάλιστα χωρίς εμπάθεια!!Λες και παίζανε δύο ποδοσφαιρικές ομάδες κάνετε κι ο ένας κατηγοράει τον άλλον!! Ο νικητής τον ηττημένο!! Βρε, όλοι ηττημένοι είμαστε! Σαν πολίτες, σα λαός ολόκληρος, καταντήσαμε άνεργοι και νηστικοί και κάποιοι εδώ μέσα είστε ακόμα κολλημένοι στα κόμματα;;Αυτά που μας εξαθλίωσαν; Ήθελα να ήξερα, έχετε παιδιά;;Σας φταίνε σε τίποτε για τη ζωή που θα τους προσφέρετε;;; Για εσένα Kostas, Το ΠΑΣΟΚ έπαθε ξεφτίλα; Δηλαδή ομολογείς πως ΠΑΣΟΚ= Μοσχολιός!! Άρα, για εσένα κατά το ίδιο σκεπτικό, ΝΔ= Παπαναστασίου!! Ούτε οι ίδιοι αυτοί δεν τα δέχονται αυτά…. Κρίμα, γιατί από αύριο, όλοι θα τρέχουμε για να πληρώνουμε χαράτσια και λογαριασμούς… Για να σας δω, θα σχολιάζετε τότε;;;

 8. qwerty

  δηλαδή κ. μαίρη ΝΔ= Παπαναστασίου δεν είναι??? σε πόσες εκλογικές διαδικασίες πρεπει να συμμετάσχει ο παπ για να βγει με την νδ ???αναπληρωτή διοικητή στο ρίο με ποια προσόντα μπήκε αφού είναι μηχανολόγος…

 9. Μαίρη Τ.

  gwerty, συμφωνώ σ’ αυτό που λες! Σ’ εκείνο που δεν συμφωνώ, είναι που κάποιοι εδώ μέσα, μερικούς τους βλέπω για πρώτη φορά να σχολιάζουν, πασχίζουν να κομματικοποιήσουν τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές!!! Ο κόσμος αυτή τη φορά πιστεύω πως δεν ψήφισε κόμματα, αλλά πρόσωπα! και καλά κάναμε, έτσι πρέπει να γίνεται πάντα!! Και σε άλλη δημοσίευση για την περιφέρεια εκεί, το ίδιο κάνουν!! Πού βρέθηκαν ξαφνικά τόσοι καινούριοι σχολιαστές;; Εμένα κάπως παράξενο μου φαίνεται… Έτσι δεν είναι;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.