Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Απουσία μήνυμα (για Κατσούλη) από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ απόψε

Απουσία μήνυμα (για Κατσούλη) από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ απόψε

Κλιμακώνεται όπως φαίνεται η αντιπαράθεση των κυβερνητικών βουλευτών της Αιτωλοακαρνανίας με παράγοντες του δήμου Μεσολογγίου και ιδιαίτερα με τον δήμαρχο Παναγιώτη Κατσούλη.
Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ιδιαίτερα χολωμένοι από τη στάση του δημάρχου για τον οποίο εκτιμούν ότι δεν διαχειρίστηκε σωστά την κατάσταση που προέκυψε το τελευταίο διάστημα στο Μεσολόγγι φέρονται -οι περισσότεροι, ο Π.Κουρουμπλής θα προσέλθει – αποφασισμένοι να μην παραστούν στην εκδήλωση που οργανώνει σήμερα ο δήμος Ιεράς Πόλεως με συλλόγους ετεροδημοτών στην Αθήνα με ατζέντα τις διεκδικήσεις του Μεσολογγίου.
Το κλίμα στις τάξεις των βουλευτών χαρακτηρίζεται από έντονη δυσαρέσκεια για τον δήμαρχο Ιεράς Πόλεως και τελευταίο επεισόδιο που την τροφοδότησε ήταν οι δηλώσεις του Π. Κατσούλη σε συνέντευξή του στην Αιχμή και τα όσα είπε για την το πολιτικό προσωπικό αλλά και τον πρώην νομάρχη Θ. Σώκο.
Κύκλοι που πρόσκεινται σε βουλευτές χαρακτηρίζουν τις κινήσεις του Π. Κατσούλη ως «κινήσεις εντυπωσιασμού» ενώ γίνεται ακόμη και λόγος για «παιχνίδι διχασμού» που συντηρείται σκόπιμα από τη δημοτική αρχή Μεσολογγίου. Χαρακτηριστικές εξάλλου για το θέμα ήταν και οι πρόσφατες δηλώσεις του βουλευτή Πάνου Κουρουμπλή στο agrinionews για τους «ηγετίσκους» του Μεσολογγίου.
Φαίνεται ότι πλέον αντιστρέφονται τα πράγματα και η άκρατη στοχοποίηση των κυβερνητικών βουλευτών από τους Φορείς του Μεσολογγίου που καταγράφηκε το περασμένο διάστημα δίνει τη σκυτάλη στη στοχοποίηση του Π.Κατσούλη από τους βουλευτές.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.