Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Αποφασισμένοι και με βοήθεια οι δράστες της ληστείας στο Αγρίνιο

Αποφασισμένοι και με βοήθεια οι δράστες της ληστείας στο Αγρίνιο

Ως πολύ σοβαρό εξετάζεται το περιστατικό της ληστείας στο κοσμηματοπωλείο της Σπύρου Τσικνιά, σήμερα το πρωί, στο κέντρο του Αγρινίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και ερευνά όλα τα ενδεχόμενα καθώς κρίνεται ότι η συμμορία που πραγματοποίησε αυτή την εντυπωσιακή και ταχύτατη ενέργεια ήταν έτοιμη για όλα και αποφασισμένη. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες εκτιμήσεις η αστυνομία είναι σχεδόν βέβαιη ότι η ομάδα των κουκουλοφόρων κακοποιών υποστηριζόταν και από δεύτερη ομάδα ή είχε τουλάχιστον κάποιους συνεργούς που παρακολουθούσαν και υποβοηθούσαν την καταδρομική επιχείρηση.
Για τους παραπάνω λόγους η αστυνομικές δυνάμεις της περιοχές είναι έτοιμες για όλα αλλά και προβληματισμένες ταυτόχρονα διότι τα πάμπολλα περιστατικά των τελευταίων ημερών απαιτούν προσωπικό και επιχειρησιακή ετοιμότητα που κανένας δεν έχει φροντίσει να εξασφαλίσει. Κι όλα αυτά ενώ εξελίσσονται παράλληλες έρευνες κι ενώ τα συμβάντα είναι αλλεπάλληλα… Όπως και να έχει πάντως σύντομα θα έχουμε κι άλλα νέα, τα πράγματα αυτό δείχνουν.
Δυστυχώς εδώ γίνεται χαμός και κάποιοι «κοιμούνται με τα τσαρούχια». Η αστυνομία της περιοχής πολεμά φαινόμενα που θέλουν στήριξη και συνδρομή από την Πολιτεία. Ακόμα αντηχούν σαν αστείο στα αυτιά μας οι εκτιμήσεις Παπουτσή ότι στο νομό γενικότερα υπάρχει επάρκεια προσωπικού…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.