Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Αποχαιρέτησαν τον Θεόδωρο Λαδά

po-ladas-kidia8

Με δάκρυα στο μάτια και βουβό πόνο συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και δεκάδες δημότες που γνώρισαν τον αντιδήμαρχο Θεόδωρο Λαδά, συγκεντρώθηκαν πριν από λίγη ώρα στον Ι.Ν. Αγίου Χριστοφόρου (νέο), για να τον αποχαιρετήσουν.
Σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο, δημοτικοί υπάλληλοι, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Θάνος Μωραΐτης, ο πρ. βουλευτής και δήμαρχος Αγρινίου Γ. Βαϊνάς, ο πρ. δήμαρχος και νομάρχης Θύμιος Σώκος μεταξύ των πολλών που έτρεφαν βαθιά εκτίμηση στο πρόσωπο του εκλιπόντα, παρευρέθησαν και παρακολούθησαν την τελετή.
Ο δήμαρχος Αγρινίου Π. Μοσχολιός, κατά τον επικήδειο λόγο του, βαθιά συγκινημένος και μη μπορώντας, όπως χαρακτηριστικά είπε, να πιστέψει ότι έφτασε αυτή η δύσκολη ώρα, μίλησε για τον φίλο, τον συνάδελφο, «τον άνθρωπο που πάντα ήθελε να προσφέρει στους συμπολίτες του».«Ο θώδορος ήταν άνθρωπος που τον χαρακτήριζε η διαφάνεια, η αξιοπιστία. Ποτέ δεν τον θυμάμαι να υψώνει τον τόνο της φωνής του, ποτέ να τσακώνεται Για αυτό όλοι τον εκτιμούσαν και τον σεβόντουσαν, ανεξαρτήτως παράταξης. Πάντα έτρεχε να λύσει τα προβλήματα στις γειτονίες, πάντα να βοηθήσει. Ήταν φίλους μου και από εκείνους που τη φιλία αυτή την τίμησε μέχρι τέλους», είπε με δάκρυα στο μάτια ο κ. Μοσχολιός.
Λίγο πιο πριν, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Γρίνος, ανέγνωσε το ψήφισμα που αποφασίστηκε στο σημερινό έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, μετά την αναγγελία του θανάτου του Θεόδωρου Λαδά.
Ο νέος Δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου δεν παρέστη στην κηδεία  λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, απέστειλε όμως συλλυπητήριο τηλεγράφημα, αναφέροντας:«Εκφράζω την θλίψη μου για την  απώλεια του  Αντιδημάρχου Αγρινίου Θεόδωρου Κ. Λαδά.Χάθηκε ένας άνθρωπος με ήθος και ιδανικά για τα οποία πάλεψε στην διάρκεια της ζωής του. Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου και εκ μέρους των μελών της παράταξης μου «Αγρίνιο- Νέα Αρχή – τόπος να ζεις», στην οικογένειά του.Θερμά συλλυπητήρια»
Στην τελετή παιάνισε πένθιμα εμβατήρια η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Αγρινίου.

po-ladas-kidia28

po-ladas-kidia25

po-ladas-kidia27

po-ladas-kidia21

po-ladas-kidia22

po-ladas-kidia19

po-ladas-kidia14

po-ladas-kidia17

po-ladas-kidia4

po-ladas-kidia6

po-ladas-kidia12

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.