Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός με κόμμα ΓΑΠ! Φοβερό;

Αποχαιρετισμός με κόμμα ΓΑΠ! Φοβερό;

allanews

 Την ώρα αυτή καλοί μου αναγνώστες που πρέπει να πω ένα “καλή χρονιά” και να αποχαιρετίσω το 2014 με την ευχή να μην είναι πάλι το 2015 αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ο Βενιζέλος, δεν έχω και πολύ ηθικό γιατί είμαι μποτιλιαρισμένος στην Παναγοπούλου. Δεν έχω ηθικό ούτε να κατέβω να ρωτήσω ποιος αγωγός ύδρευσης ή αποχέτευσης έχει σπάσει στη Γρίβα. Γιατί αν δεν έχει σπάσει αγωγός ή δεν έχει καταστραφεί το επίγειο(το ποιο;)σήμα της digea τότε κάποιος μουρλός αποφάσισε σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, να κάνει έργα στο κέντρο! Δεν θέλω να το πιστέψω γιατί η ουρά φτάνει στην Καρπενησίου και σύντομα θα φτάσει και στην Αβόρανη.
Τόση ώρα λοιπόν μποτιλιαρισμένος και με την υπόσχεση ότι και τον νέο χρόνο θα είμαστε εδώ, σκέφτομαι τον ΓΑΠ! Όχι δεν είναι κάποιο βίτσιο αλλά προσπαθώ να καταλάβω πως γίνεται και πάλι στο επίκεντρο είναι ο Θάνος, όσο και να βρίζουν όσοι ξέρω στο καφενείο άμα τη εμφανίσει του σε πάνελ. Κάποιοι δεν κάνουν κάτι καλά το λοιπόν. Κάποιοι έχουν έλλειμμα σοβαρό για να έχει σημασία τι θα κάνει ο ΓΑΠ τώρα στις πρώτες μέρες του 2015. Κάποιοι δεν παράγουν πολιτική και δεν πείθουν δηλαδή, για να ασχολούμαστε με κάποιον που το καλοκαίρι θα κάνει κανό-καγιάκ όπως και να έχει.
Και καλά αν φτιάξει κόμμα και αρχίσουν οι γνωστές συνωμοσίες για το ποιος τον έβαλε(μη μου πείτε μόνο οι Αμερικάνοι, γιατί θα αυτοκτονήσω!)και πως θα εξυπηρετήσει το Σύστημα, αυτό που δεν γνωρίζει προφανώς ο Λαλιώτης. Αν όμως- μια στο εκατομμύριο- τελικά δεν φτιάξει κόμμα- λέμε τώρα-θα είναι ένα καλός πολιτικός ικανός για να συνεργαστεί κάποιος μαζί του στο μέλλον; Ή θα είναι καλός για να συνεργαστεί κάποιος μαζί του ειδικά αν το φτιάξει αυτό το ρημάδι το κόμμα;
Καταλαβαίνετε την ένδεια στη κρισιμότερη στροφή της ιστορίας του τόπου. Στο Αγρίνιο η χρονιά που πέρασε είχε δύο χαρακτηριστικά: Την πολύ εκτεταμένη νίκη Παπαναστασίου στις δημοτικές εκλογές και τις μυριάδες εξηγήσεις γι αυτή. Και την βία στην πόλη με καψίματα αυτοκινήτων δημοσιογράφων και αστυνομικών και με την ατμόσφαιρα να μυρίζει μπαρούτι τις μέρες γύρω από τις 17 Νοέμβρη και τις 6 Δεκέμβρη. Τα προβλήματα του νοσοκομείου μόνο θα μπορούσαν να καταλάβουν αυτή τη δεύτερη θέση για κάποιον,ίσως, ανάλογα με την αξιολόγηση που κάνε κάποιος.
Τώρα όμως στην αρχή του 2015 και με τη συζήτηση να είναι πάλι γύρω από το που θα πάνε τα γνωστά “στελέχη” τελικά νομίζω ότι η χρονιά μπαίνει όπως έφυγε η άλλη. Με μια Δεξιά που δεν πίστεψε ποτέ ότι χρειαζόμαστε μεταρρυθμίσεις να προσπαθεί να εκβιάσει. Και με μια Αριστερά που έχει απωθημένο την εξουσία να νομίζει ότι κυβερνά ήδη…
Καλή χρονιά σε όλους.
Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.