Σάββατο, 17 Οκτωβρίου, 2020

Αποχώρηση Ζαχαράκη με αιχμές

ZAXARAKIS XIROMERONEWSαπό την διεκδίκηση του δηµαρχιακού αξιώµατος στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας  

Βολές εναντίον της διαπλοκής εξαπολύει ο υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Χρήστος Ζαχαράκης, ο οποίος τονίζει: «Απέτυχα να συνεγείρω την κοινωνία παρά τις υπερβάλλουσες προσπάθειες των στελεχών μας. Η διαπλοκή υπερίσχυσε», συμπληρώνει με πικρία: «Ευχαριστώ ακόμη και κάποιους φίλους και συγγενείς, που με εγκατέλειψαν και με κατασυκοφάντησαν, γιατί με δίδαξαν. Αλλά, ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ» και ανακοινώνει και τυπικά την αποχώρηση του από τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου.
Αναλυτικά:

Αγαπητοί συμπολίτες,
Προ μηνών αναφέρθηκα στους λόγους που με οδήγησαν στη διεκδίκηση του Δημαρχιακού αξιώματος και δεσμεύτηκα πως στην πιθανή νικηφόρα έκβαση αυτής της προσπάθειας, θα εφάρμοζα τις λησμονημένες αρχές του Ανθρωπισμού, της Δικαιοσύνης, της Αξιοκρατίας και της Δημοκρατίας.
Η στελέχωση αυτής της κίνησης έγινε από αξιόλογους δημότες που με εμπιστεύτηκαν και αγωνίστηκαν μαζί μου με αξιοπρέπεια για να επιτύχουμε μια διακυβέρνηση πρότυπο και όχι για το προσωπικό μας συμφέρον.

Έχοντας ως στόχο τη δημιουργία μιας δημοτικής αρχής που θα αποτελεί την ασπίδα των πολιτών και όχι απλά τη συμμετοχή μας στην εκλογική διαδικασία και συνυπολογίζοντας τις παρούσες συνθήκες, βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την αποχώρηση μου από τις εκλογές.
Απέτυχα να συνεγείρω την κοινωνία παρά τις υπερβάλλουσες προσπάθειες των στελεχών μας. Η διαπλοκή υπερίσχυσε.
Η αποτυχία είναι δική μου και μόνο δική μου. Ίσως κάποιος άλλος κάποτε τα καταφέρει.
Ευχαριστώ από την ψυχή μου τους συνεργάτες μου που πίστεψαν στον καλό αγώνα προσφοράς.
Ευχαριστώ τους δημότες που μας στήριξαν και τους ζητώ να με συγχωρέσουν που δεν τα κατάφερα.
Ευχαριστώ ακόμη και κάποιους φίλους και συγγενείς, που με εγκατέλειψαν και με κατασυκοφάντησαν, γιατί με δίδαξαν. Αλλά, ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ.

Ζαχαράκης Χρήστος

xiromeronews.blogspot.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.