Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020

Από αύριο Δευτέρα κλειστή επ’ αόριστο η γέφυρα Ευήνου

agrotes_aitoloakarnania_onairnewsΕνισχύονται και δυναμώνουν τα αγροτικά μπλόκα στον νομό Αιτωλοακαρνανίας στο Κεφαλόβρυσο και στην γέφυρα του Ευήνου.Οι αγρότες δείχνουν αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα ώστε η κυβέρνηση να πάρει τα ασφαλιστικά και φορολογικά μέτρα τα οποία όπως μας λένε τους εξοντώνουν.
Στο Κεφαλόβρυσο οι αγρότες-κτηνοτρόφοι έκλεισαν σήμερα την εθνική οδό από τις 12 μέχρι τις 2 και θα συνεχίσουν τους αποκλεισμούς όπως έχει αποφασίσει το πανελλαδικό συντονιστικό όργανο.
Στην γέφυρα του Ευήνου θα κλείσει και σήμερα το βράδυ από τις 7 έως τις 9 αλλά για αύριο πήραν την απόφαση από τις 12 η ώρα να κλείσει η εθνική οδό επ αόριστο.Αυτό σημαίνει ότι πρακτικά κόβεται πλέον η σύνδεση της Στερεάς Ελλάδας με την Δυτική Ελλάδα και την Ήπειρο.Ο μόνος δρόμος για να μεταβεί κάποιος προς την Ήπειρο θα είναι ο επαρχιακός δρόμος της γέφυρας Μπανιά η οποία γέφυρα όμως δεν μπορεί να αντέξει μεγάλο φορτίο οχημάτων.

Δείτε στις φωτογραφίες το οδοιπορικό του Onairnews από τα μπλόκα σήμερα.

www.onairnews.gr

agrotes_aitoloakarnania_onairnews agrotes_aitoloakarnania_onairnews1 agrotes_aitoloakarnania_onairnews2 agrotes_aitoloakarnania_onairnews3 agrotes_aitoloakarnania_onairnews4 agrotes_aitoloakarnania_onairnews5 agrotes_aitoloakarnania_onairnews6 agrotes_aitoloakarnania_onairnews7 agrotes_aitoloakarnania_onairnews8 agrotes_aitoloakarnania_onairnews9 agrotes_aitoloakarnania_onairnews10 agrotes_aitoloakarnania_onairnews11

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. Μάριος Θ.

  Τι λέτε ρε? Σοβαρά? Στους αγρότες ανήκει ο δρόμος? Κωλοκράτος που έχουμε!

 2. Πάτροκλος

  Τι περιμένεις από αγράμματους ανθρώπους; Να χειραγωγούνται πανεύκολα από τους συνδικαλιστές-αγροτοπατέρες, οι οποίοι τους παρακινούν να κατέβουν να κλείσουν (φασιστικά) τους δρόμους, αλλά τον ιούλιο τους έλεγαν να ψηφίσουν ναι στο δημοψήφισμα γιατί αν δεν περνούσαν τα μέτρα θα καταστρεφόμασταν. Ορίστε λοιπόν αγρότες (επίπεδο πνευματικό και νοητικό ίδιο με τους τζιχαντιστές και τους ταλιμπάν)! Να τα μέτρα που σας καλούσαν οι εκπρόσωποι σας να δεχτείτε. Να τα μπροστά σας.

 3. Σπύρος

  Agrinionews…είστε για γέλια….λάκα όλη μέρα ανοιχτά είναι…ποιο μπλόκο!

 4. made by stone

  ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ,ΚΑΤΕΒΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ….ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.