Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2020

Από κοπριά η έντονη δυσωδία στο Αγρίνιο

images

Πολλοί κάτοικοι του Αγρινίου επικοινώνησαν με το agrinionews.gr  για να εκφράσουν διαμαρτυρίες αλλά και απορίες για το γεγονός πως σε όλη σχεδόν την πόλη έντονη είναι η άσχημη μυρωδιά και η δυσωδία. Αντίστοιχη εξάλλου είναι τώρα η κατάσταση και στο κέντρο της πόλης. Το πρόβλημα εμφανίστηκε από χθες ωστόσο σήμερα η κατάσταση σε ορισμένα σημεία μπορεί να χαρακτηριστεί έως και αποπνικτική.

Η εξήγηση έρχεται από τη Διεύθυνση Υγείας και Δημόσιας Υγιεινής της Περιφερειακής Ενότητας με την οποία επικοινώνησε το agrinionews.gr . Το φαινόμενο  σχετίζεται με μεγάλη ποσότητα κοπριάς που εντοπίστηκε σε περιοχή (Bελούχι) στις παρυφές της πόλης. Αύριο αναμένεται η μυρωδιά να μην είναι τόσο έντονη, αφού ο ιδιοκτήτης της έκτασης διαβεβαίωσε ότι θα προβεί και εκείνος σε κάποιες ενέργειες ώστε να μειωθεί γρηγορότερα το φαινόμενο. Η εξάπλωση της οσμής στην πόλη του Αγρινίου, σχετίζεται με τις υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών.

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

 1. POL

  Προς: agrinionews
  Στην Χαριλάου Τρικούπη στο ύψος του video club Κοδράτος και στην οδό Καλλέργη στο ύψος του δημοτικού παρκιν η δυσοσμία από τους υπονόμους είναι αφόρητη. Εκτός αυτού είναι οι περισσότεροι στο όριο της απόφραξης.
  Έχουν να καθαριστούν και να απολυμανθούν αιώνες ολόκληρους με αποτέλεσμα εκτός από την δυσοσμία να τρέχουν διάσπαρτα στα σπίτια κατσαρίδες XXL και πολλή σκνίπα και κουνούπια του βάλτου XXL και αυτά.
  Ας φροντίσουν επιτέλους την πόλη οι αρμόδιες υπηρεσίες για μια στοιχειώδη απολύμανση , απεντόμωσης γιατί σε λίγο θα σουλατσάρουν και τρωκτικά γιατί οι κάδοι απορριμάτων στις ως άνω οδούς δεν έχουν απολυμανθεί και πλυθεί ΠΟΤΕ. Βρώμα και δυσωδία.
  Ένα εκτενές ρεπορτάζ θα σας πείσει, για το αληθές του φαινομένου.
  Ελλάδα 2015. Όλα γης Μαδιάμ δεν δουλεύει τίποτε.
  Αλλοδαποί όλων των φυλών του Ισραήλ κατασκινόνουνε στο νέο παρκιν στα παλαιά σφαγεία και αφοδευουν όπου να είναι σε αυλές εγκατελημμένων σπιτιών πέριξ του παρκιν στα γκαζόν στην παιδική χαρά του δήμου στο σταθμό του τραίνου κ.λ.π. κ.λ.π. που παίζουν παιδιά και γενικά επικρατεί μια άναρχη κατάσταση από σκατά σκουπίδια σπασμένα μπουκάλια με σοβαρό κίνδυνο εξάπλωσης ασθενειών.

 2. κωστας

  Δεν πρέπει καποια αρχή να κανει μηνυση; δεν τιθεται θέμα υγιεινής;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.