Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Από σήμερα τέλος το κυκλοφοριακό κομφούζιο στη περιοχή των ΚΤΕΛ.

Από σήμερα τέλος το κυκλοφοριακό κομφούζιο στη περιοχή των ΚΤΕΛ.
Από σήμερα δίνεται στην κυκλοφορία η οδός Τσιτσιμελή.Είναι ο δρόμος που περνά κάτω από το 30 Λύκειο.Τι σημαίνει πρακτικά αυτό;Ότι αν πάτε να πάρετε κάποιον από το ΚΤΕΛ, τότε παίρνετε μια ευθεία, την Τσιτσιμελή και βγαίνετε στο κέντρο σχεδόν της πόλης.Ούτε διασταυρώσεις, ούτε τιποτα.
Επίσης σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Δήμου Αγρινίου, τα Αστικά ΚΤΕΛ δεν θα διέρχονται μέσα από την πόλη.
Μένει να δούμε αν οι κίτρινες γραμμές σε ορισμένες γωνίες θα εξακολουθούν να ισχυουν στο βαθμό που είναι.Καθώς αυτέ ς είχαν τοποθετηθεί κυρίως για τα αστικά, μιας και ήταν τα μεγαλύτερα οχήματα που κυκλοφορούσαν μές τη πόλη.
Αναλυτικά το δελτίο τύπου:
“Μετά την ολοκλήρωση του έργου για τη διάνοιξη και την πλήρη κατασκευή της, δίνεται πλέον σε κυκλοφορία, η οδός Τσιτσιμελή, τη Δευτέρα 23 Ιουνίου και τίθενται σε εφαρμογή οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Μονοδρομείται η οδός Γριμπόβου με κατεύθυνση από την οδό Καλλέργη προς το Υπεραστικό ΚΤΕΛ. Επίσης, μονοδρομείται η οδός Τσιτσιμελή με κατεύθυνση από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ στην οδό Καλλέργη και μεταφέρεται η αφετηρία του Αστικού ΚΤΕΛ από την οδό Καλλέργη στην οδό Τσιτσιμελή. Το μέτρο αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας στο κέντρο της πόλης αφού δεν θα διέρχονται τα δρομολόγια μέσα από αυτό.”

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.