Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου, 2020

Η παρουσίαση του «αγαπημένου ήρωα των παιδιών» στο Αγρίνιο

parousiash-ekso-864x400_cΗ πρώτη παρουσίαση του μυθιστορήματος του Βαγγέλη Γεωργάκη «Ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών» πραγματοποιήθηκε στο ΠΑΝ CAFÉ του γηπέδου Παναιτωλικού!

Το agriniolife αναφέρει:

Δεν θα μπορούσε άλλωστε να γίνει κι αλλιώς, καθώς ο πρωταγωνιστής του βιβλίου είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο Κώστας Κ. και θεωρήσαμε ότι εκεί ήταν και το καταλληλότερο μέρος να μιλήσουμε για λογοτεχνία, ποδόσφαιρο και όχι μόνο!
Μέσα από ένα πολύ υποβλητικό βίντεο με πρωτότυπη μουσική και εικόνες κόμικ, όπως άλλωστε είναι και το εξώφυλλο του βιβλίου, οι αγαπημένοι φίλοι και φίλες που μας τίμησαν με την παρουσία τους είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν κομμάτια της υπόθεσης να ξετυλίγονται, να συνδέονται με την σημερινή κατάσταση που βιώνουμε ως έθνος, να αναλογιστούμε ο καθένας τις ευθύνες του απέναντι σε προβλήματα της σημερινής κοινωνίας.
Οι εκδόσεις OASIS αν και μόλις τώρα άνοιξαν τα φτερά τους στον εκδοτικό χώρο, μας παρουσιάζουν ένα δυνατό μυθιστόρημα, με ήρωες σημερινούς, καθημερινούς ανθρώπους και πραγματεύεται θέματα άκρως ρεαλιστικά -δοσμένα όμως με μια αλληγορική μαεστρία- που συναντάμε σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής.
Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε πολύ όλους τους φίλους που πέρασαν μαζί μας ένα ευχάριστο απόγευμα, σε ένα καλαίσθητο, αθλητικό χώρο όπου γνωριστήκαμε, ανταλλάξαμε απόψεις, ξεφύγαμε για λίγο από τα συνηθισμένα.
Το agrinio-life αγαπάει τη λογοτεχνία, αγαπάει το καλό βιβλίο και συνεχίζει να στηρίζει ανθρώπους που έχουν μεράκι και ζήλο για ό,τι κάνουν.

No-2 No-3 No-10 No-11 No-15 No-19

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.