Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου, 2020

Από τον Παναιτωλικό στον Ολυμπιακό

O 14χρονος Πριόνας…

Το agrinionews.gr είχε αποκαλύψει  ΕΔΩ. Η συνέχεια έχει ως εξής όπως αναφέρει το www.gavros.gr:

Μία ακόμη μεταγραφική ενίσχυση υπήρξε για το τμήμα κάτω των 15 ετών του Ολυμπιακού, καθώς αποκτήθηκε ο Γιάννης Πριόνας. Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΓΑΥΡΟΥ» ο ποδοσφαιριστής είχε περάσει από τα τεστ του Γερμανού επικεφαλή της ακαδημίας του Ολυμπιακού, Μπερντ Στορκ, και από τη στιγμή που άφησε καλές εντυπώσεις ειδοποιήθηκε για να ενσωματωθεί στα τμήματα υποδομής του Θρύλου.

Ο 14χρονος κεντρικός αμυντικός, γεννηθείς το 1998, αυτές τις ημέρες προς το παρόν προπονείται με τους Έφηβους των «ερυθρόλευκων», καθώς το τμήμα κάτω των 15 ετών πρόκειται να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του την προσεχή Δευτέρα.

Να σημειωθεί πως ο Πριόνας αγωνιζόταν μέχρι πέρυσι με τον Παναιτωλικό και αποτελούσε ένα από τα βασικά μέλη της ομάδας, ενώ ήταν και στη μικτή Νέων της Αιτωλοακαρνανίας. Από τη στιγμή που ξεχώριζε στις υποχρεώσεις της ομάδας του, ο Ολυμπιακός τον παρακολούθησε και το καλοκαίρι δοκιμάστηκε στο Ρέντη από τον τεχνικό Μπερντ Στορκ και άφησε καλές εντυπώσεις, με συνέπεια να ενσωματωθεί στα αγωνιστικά τμήματα της ακαδημίας του Θρύλου.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.